Om Bogstadveien

August 02, 2013 by admin2 -

Bogstadveien.no drives av Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening (MBN) og Bogstadveien Magasinet AS. Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening ble etablert så tidlig som 1964. Bogstadveien er Norges største, lengste og beste handlegate. Noe både vi og over 300 av butikkene, våre medlemmer, er veldig stolte av.

165301_185188038165556_2710672_n

MARKEDSDAGER
Hvert år arrangerer også MBN to bilfrie markedsdager, en på våren og en på høsten. I 2017 blir dette lørdag 6. maiog lørdag 16. september. Markedsdagene er forbeholdt våre medlemmer og våre sponsorer. Hegdehaugsveien og Bogstadveien med sidegater tar da i mot over 100 000 besøkende som kan nyte butikkene også på gateplan. Med boder, liv og røre. Gatene holdes bilfri fra 09:00 – 17:00.

DSC_3246

JULEGATE
Når det går mot jul sørger vi for julestemning i hele veien fra Parkveien til Majorstukrysset. Høsten 2013 kjøpte vi inn en etterlengtet ny julegate og Og julen 2014 har 40 lysekroner lyst opp gatene fra Parveien og helt opp til Majostukrysset.

NÆRMILJØ
Vi har vært veldig involvert i oppgraderingen av Bogstadveien og Hegdehausgsveien, som har pågått i gaten fra 2012 til ut i 2015. Vi er også aktive i arbeidet for å stoppe Oslo Sporveiers planlagte kjøpesenter på Majorstuelokket. Vi ønsker å beholde bilen i gaten, samt for å bedre parkeringstilbudet. Bogstadveien skal fortsette å være den beste handlegaten i Oslo.

NyeBogstadveien2

NYE BOGSTADVEIEN OG HEGDEHAUGSVEIEN
Oppgradering av Bogstadveien og Hegdehausgvsien er nå ferdig og vi gleder oss til at vi stoltere enn noen gang, kan invitere både Osloborgere og turister til nye Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Det har blitt granitt og varme i fortauene, nye kantlinjer, bredere fortau, flere parkeringsplasser og rett og slett en bedre handlegate.

BOGSTADVEIEN.NO
På Bogstadveien.no vil du alltid være oppdatert på hva som skjer i Bogstadveien og området rundt. Enten du er ute etter en opplevelse sammen med familien eller kun god shopping.
Bogstadveien Magasinet bidrar til å fylle denne siden med relevant innhold og inspirasjon.

Bogstadveien_Magasinet_1503_forside

BOGSTADVEIEN MAGASINET
Bogstadveien Magasinet er livsstilsmagasinet for hele Majorstuen – Norges største og mest eksklusive handels­område med over 500 forretninger. Magasinet ble etablert i år 2000 etter ønske fra handelsstanden, og utgis i samarbeid med Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening.

Bogstadveien Magasinet er et anerkjent kvalitetsmagasin med lang levetid og har både lokale, nasjonale og internasjonale artikler om mote, livsstil, interiør, kultur, reise og trender, i tillegg til ulike portretter. Magasinet kommer ut 4 ganger i året rundt påske, sommer, høst og jul.

Med et stort opplag, distribueres bladet til husstander på Oslo vest og deler av Kjelsås, Grefsen, Ekeberg og Nordstrand (eksklusiv eventuelle reservasjoner). Hver utgave deles hele 10.000 magasiner ut til forretninger og andre møteplasser på Majorstuen. Vi har store spesialdesignede stativer i Hegdehaugsveien 31 (ved Posten og Kiwi), Bogstadveien 1, MQ, Thune, Westside, Elixia, Colosseum Park, Colosseum Senter og Majorstuen stasjon. Stativene etterfylles ukentlig. Bogstadveien Magasinet ligger også på alle rom på Radisson Blu Scandinavia Hotel (“SAS-hotellet”) og Thon Hotel Gyldenløve.

– Vi trekker handlende til Majorstuen!

Klikk HER for annonsering.

photo