LOADING

skriv for å søke

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

På onsdag feirer vi kjærligheten

romanticrestaurantistock

 

På onsdag er det Valentinsdagen og tid for å feire kjærligheten. Hva med å ha en helaften i Bogstadveien, Hegdehaugsveien med alle de spennende sidegatene. Inviter kjæresten med ut. Nyt hyggelige omgivelser og gjør litt shopping og stopp gjerne opp for et glass eller to underveis. Ta også turen til ett av mange steder for velvære og bli skikkelig bortskjemt og avslutt med en romanstisk kjærestemiddag. Flere av våre restauranter har egne Valentins menyer denne dagen.  Minner om premieren på Fifty Shades Freed på Colosseum kino. Hos butikkene våre finner du massevis av overraskelser både til ham og henne. Velkommen!

Previous Article
Next Article