LOADING

skriv for å søke

Brystforstørrelse uten synlige arr

bogstadpuls velvære

Brystforstørrelse uten synlige arr

Visste du at du kan få utført brystforstørrelse med silikon uten å få synlige arr på brystene? Aleris er en av de første plastikkirurgiske klinikkene i Norge som tilbyr en innovativ metode for brystforstørrelse, nemlig via armhulen. Du får korte arr, skjult inne i armhulen. Aleris er ledende innen plastisk kirurgi i Norge og tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske inngrep.

– Med denne teknikken blir det vanskelig å se at brystene er operert, forteller dr. Kenneth Chiu. Han er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Colosseum-Nobel på Majorstuen i Oslo, og en av de første plastikkirurgene i Norge som har tatt i bruk denne nye metoden.
– Vi ser at de aller fleste som kommer til oss fordi de vil gjøre noe med brystene sine, ønsker et så naturlig resultat som mulig. Det skal helst ikke synes at de er operert. Min rolle som plastikkirurg er å gi råd og en faglig anbefaling på hvordan du som pasient vil få det beste resultatet, fortsetter Chiu.
– Når vi velger en protese som passer perfekt til din kropp vil resultatet se naturlig ut. Arrene blir diskrete og med tiden lyse, akkurat som huden. Når arrene i tillegg er plassert i armhulen og ikke under brystene blir resultatet virkelig flott. Med denne metoden får brystene også en rundere og penere fasong nedentil.
Aleris er ledende innen plastisk kirurgi i Norge, med 14 klinikker rundt om i landet.

– Vi er et stort fagmiljø med erfarne plastikkirurger. Det gjør at vi kan tilby alt av plastikkirurgiske inngrep med meget god kvalitet.
– På Aleris Colosseum-Nobel er vi fem plastikkirurger med lang erfaring. Klinikken ligger sentralt på Majorstuen og vi utfører det meste innenfor plastisk kirurgi. I tillegg samarbeider vi tett med hudleger og kosmetiske sykepleiere som jobber hos oss. Det gjør at du som pasient vil få et helhetlig behandlingstilbud, med den beste kompetansen fra flere fagområder.
Aleris Colosseum-Nobel har et eksklusivt preg og god beliggenhet. Dette er en av de største klinikkene innen plastisk kirurgi i Norge, og legene opplever stor pågang. Dr. Kenneth Chiu er meget etterspurt når det gjelder brystoperasjoner, neseoperasjoner og annen ansiktskirurgi.
– I tillegg til brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon utfører jeg blant annet neseoperasjoner, ansiktsløft, panneløft, fettransplantasjon, mageoperasjoner og annen figurformende kirurgi. Jeg gjør også korreksjoner av øyelokk, både tunge, hengende øyelokk og poser under øynene. Teamet på klinikken ligger i forkant i det plastikkirurgiske fagmiljøet både i Norge og i utlandet. Vi deltar og foreleser på mange av de største plastikkirurgiske kongressene i verden.?

1. Plastikkirurgene ved Aleris Colosseum-Nobel har tilsammen 110 års erfaring med plastisk kirurgi. Hos oss er du i trygge hender.

2. «Trenden innenfor plastisk kirurgi er at pasientene ønsker et mest
mulig naturlig resultat», forteller dr Kenneth Chiu, spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Colosseum-Nobel på Majorstuen.

Tekst Vibeke Lindstad Degn-Petersen Foto Aleris

Les magasinet her:

Previous Article
Next Article