LOADING

Type to search

God førjulstid

aktiviteter bogstadpuls

God førjulstid

Nå henger våre lysekroner fra Parkveien og helt opp til Kirkeveien. Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening ble etablert da felles julegatebelysning ble kjøpt inn i 1964. Å lyse opp gatene til jul og i en ellers mørk årstid har vært veldig viktig for næringsforeningen. Derfor kaller vi det også for Vinterbelysning. Men i år vil vi installere tidsstyring, så vi ikke bruker unødvendig strøm.

Og endelig er et stort juletre tilbake på Valkyrie plass i tillegg til julelys i trærne og julelys i Josefines park. Vi inviterer alle til julegrantenning torsdag 1. desember med underholdning, godteposer til barna, kaffe og pepperkaker og sang og gang rundt juletreet.

Årets jule- og vintermagasin er fullstappet med inspirasjon, hundrevis av gavetips og mange spennende artikler.
Ta turen til Majorstuen for hyggelig julestemning og ikke minst en god julehandel. Vi ønsker dere alle en flott førjulstid, og husk å ta vare på hverandre!

Med vennlig hilsen
Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening

Jon Annar Berntsen