LOADING

Type to search

Sommerens solbrilletrender

bogstadpuls Mote

Sommerens solbrilletrender

Arvid Krogh er femte generasjon optiker hos Krogh Optikk på Majorstuen. Han viser frem sommerens nyheter, med ovale solbriller i metall og vintageinspirerte solbriller som gjelder akkurat nå.

– Før hadde man gjerne ett par solbriller som man brukte til alt, gjerne i sort eller brunt. Nå ønsker mange å ha forskjellige solbriller til de ulike anledningene, enten man skal i bryllup, ut på reise eller for å være aktiv. Nordmenn ønsker ikke å se ut som naboen sin lenger, og vi ser at kundene våre våger å skille seg mer ut når det kommer til solbrillenes form og farge!

 

It-briller revet ut av butikkene
De ovale solbrillene i metall fra CELINE ble raskt revet ut av butikkhyllene, og det ga lange ventelister.
– Nå har vi endelig denne modellen inne igjen, men den var vanskelig å få tak i nå i våres! Det er over 20 år siden vi har sett et så stort engasjement rundt en solbrille. Det er virkelig årets it-solbrille som er blitt sett på kjendiser over hele verden.
Arvid viser frem solbriller fra Miu Miu, som har en lignende passform.
– Denne modellen er veldig elegant, og har også det ovale utseende og er i metall.

Vintage-inspirert
Denne sommeren finner vi eldre modeller i ny drakt, som modellen «Hailey» fra Gucci. Arvid forteller at solbrillen, som har en smal fasong og den gjenkjennelige Gucci-logoen i sidene, er oppkalt etter Hailey Bieber.
– Det som har fungert før, fungerer ofte igjen! Her har Gucci hentet inspirasjon fra en vintagemodell som ble brukt av Hailey Bieber på Coachella-festivalen i fjor. Det ble stor interesse rundt brillen, så Gucci fornyet modellen og lanserte den i år. Disse er kjempekule, og det er gøy når man kjenner igjen gamle favoritter i nytt design!

Solbriller til alle anledninger
Arvid forteller at hodet ofte er det første man ser, og at solbriller setter prikken over i-en på antrekket.
– Stemningen skifter når man tar på seg et par kule solbriller, og man blir lagt merke til!
Vi har solbriller for alle anledninger og derfor spør vi alltid kunden «hva skal du bruke dem til?» Enten det er på stranden, på sykkeltur i skog og mark eller på café, så har vi et stort utvalg. Så må man også huske at solbrillene beskytter øynene mot sol, stein og insekter, og at det sjeldent er feil å bruke solbriller, avslutter han med et smil.

Solbriller som løfter ethvert antrekk, fra Celine.

Sommerens kuleste solbriller? It-brillene fra Celine.

Vintageinspirerte solbriller som er oppkalt etter Hailey Bieber fra Gucci.

Sporty solbriller fra Oakley.

Klassiske solbriller til herre fra Oliver Peoples.

Tekst Cathrine Angard Foto Krogh Optikk, Janne Rugland

Krogh Optikk | Kirkeveien 64 | 22 95 79 70 | www.kroghoptikk.no