LOADING

Type to search

Sommermagasinet

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote

Sommermagasinet

For en markedsdag!

Lørdag 25. mai arrangerte vi vår 68. markedsdag i Bogstadveien og Hegdehaugsveien, og for en dag det ble. Markedsdagen denne våren var litt senere enn vanlig på grunn av helligdager og løp i Oslo som sperrer oss inne. Men en lørdag i slutten av mai klarte vi å fylle hele 1,2 kilometer med boder i begge retninger, fikk godt vær og tilbakemeldingene tilsa at det kanskje var det best besøkte markedet noen gang. Foruten våre egne butikker i gaten, gir vi også andre spennende aktører mulighet til å være med på våre markedsdager, som unge gründere, lokale idrettslag, frivillighet og butikkenes leverandører. Så det er bare å glede seg til og holde av neste markedsdag – lørdag 7. september!
Du kan ellers i sommermagasinet bli kjent med Mimmi Tamba, som har hovedrollen i The Bodyguard, høstens store musikaloppsetning på Chateau Neuf. Vi feirer mange jubileer i dette nummeret. Familiebedriften Gullborgen fyller 70 år, sommerteateret som andreårselevene på Teaterhøgskolen arrangerer, settes opp i Frognerparken for 50. gang og Reis Deg Komikerklubb ble startet på Josefines Vertshus for 30 år siden. Vi tar også for oss sommerens solbrilletrender, gode råd for hår- og hudpleie, vi informerer om alt nytt og at vi har fått flere store uteserveringer i Hegdehaugsveien. Du finner masse inspirasjon, og sommerens moteserie tok vi i vår nydelige nabo, Slottsparken.
Vi håper å se deg i gatene våre i sommer og ønsker deg samtidig en riktig god sommer!

Jon Annar Berntsen
Leder Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening

Previous Article
Next Article