LOADING

Type to search

Veileder i TikTok-jungelen

bogstadpuls velvære

Veileder i TikTok-jungelen

Hos Clinique Madeleine på Majorstuen opplever de en økende etterspørsel etter råd og veiledning fra folk som har handlet populære produkter de har sett på TikTok.

Daglig leder Ingelin Harlem oppfordrer folk som er usikre på produktene sine til å komme innom klinikken.
– Alle har forskjellig hud og behov. Det som fungerer for én, fungerer ikke alltid for en annen. Vi ønsker ikke å pushe nye produkter, men å veilede de som kanskje har gått seg litt vill i den teknologiske jungelen, og som sitter med produkter de er usikre på!

TikTok-trender
Ingelin forteller at mange kombinerer produkter som trender på sosiale medier.
– Vi vil gjerne gi folk råd om produktene de allerede har. Kanskje man burde endre på rutinen sin? Foreldregenerasjonen trenger også råd. Det er ikke sikkert at de populære produktene man har skaffet seg faktisk fungerer. Mange kjøper produkter, uansett utgangspunkt, når de ser trender på sosiale medier som for eksempel TikTok.

Medisinsk fotpleie og voksing
Hos Clinique Madeleine står fotterapeuten klar til å gi føttene dine den behandlingen de fortjener.
– Det er dessverre mange som sitter med vonde føtter, og som har hatt vondt lenge før de ringer oss. Da er det viktig med god hjelp fra helsepersonell! Vi har mange faste kunder hele året, men vi ser en økning i april/mai hvert år.
I klinikken har de også en egen voksekspert!
– Fay har over 18 års erfaring. Hun kan virkelig det hun driver med, og elsker jobben sin! Hos henne går både kvinner og menn i alle aldre.

Gir tilbake til kundene
Ingelin forteller at de ønsker å gi noe tilbake til kundene sine.
– Vi bruker ikke store summer på markedsføring, så derfor kan vi heller gi gode kampanjer til kundene våre. Markedsdagene er to ganger i året, og da kjøper vi inn store partier som gir gode priser. Vi har dessuten flere kampanjer i nettbutikken vår jevnlig, slik at de som bor andre steder enn Oslo også kan få gode tilbud. Nå har vi for eksempel en kampanje i nettbutikken hvor du får med en gratis solkrem når du handler for over 500 kr. Vi forsøker å variere tilbud og kampanjer etter sesong, avslutter Ingelin.

1. Eyepatches er en sikker vinner i sommervarmen.

2. Clinique Madeleine gir råd og veiledning om produkter du er usikker på.

3. Hos Clinique Madeleine finner du et stort utvalg av hudpleieprodukter.

Tekst Cathrine Angard Foto Clinique Madeleine

Clinique Madeleine | Holtegata 30 | 22 50 33 77 – tast 2 | www.cliniquemadeleine.com

Les mer i sommermagasinet her:

Previous Article