LOADING

Type to search

Smarte dingser til sommerferien

aktiviteter bogstadpuls

Smarte dingser til sommerferien

Hos Kjell & Company Bogstadveien finner du alt du måtte trenge i din teknologiske hverdag. – Vi skal ha den beste servicen det går an å gi, sier butikksjef Magnus Sjöberg, som forteller at de alltid setter kunden først.

Hos Kjell & Company Bogstadveien finner du alt du måtte trenge i din teknologiske hverdag. – Vi skal ha den beste servicen det går an å gi, sier butikksjef Magnus Sjöberg, som forteller at de alltid setter kunden først.
Magnus forteller at 90 % av varene de har i butikken, befinner seg bak kassen.
– Vi har over 9.000 varer på lageret, men vi har gode rutiner og finner som oftest det kunden ser etter ved et enkelt søk. Noen kunder vet ikke alltid hva de trenger. Vi får ofte kunder som tegner eller mimer når de skal forklare hva de ser etter, så vi får trent hjernemusklene daglig på jobb. Det er nok ganske sunt å jobbe her, ler Magnus.

Kundeservice i fokus
Med et så stort vareutvalg, er det viktig med god kundeservice
– Vi vil at kunden skal vite at vi har mye mer enn det som står fremme i butikken, så det er utrolig viktig med god kundeservice! Vi kurser alle ansatte jevnlig, siden vi tror det er nøkkelen til å få engasjerte mennesker på jobb som ønsker å løse problemer.
Magnus forteller at de har en mangfoldig kundegruppe.
– Vi har folk i alle aldre og alle nasjonaliteter her, og med forskjellig kunnskapsnivå. Derfor er det vår jobb å hjelpe til med å finne den beste løsningen for hvert enkelt behov. Vi ønsker at kundene våre skal føle seg sett, så hos oss har vi et kjempefokus på kundeservice.

Smarte dingser til sommerferien
– Kjøleprodukter er alltid en sikker vinner nå på sommeren! Enten det er små håndholdte vifter eller aircondition, så har vi mange alternativer som kan gjøre det litt mer behagelig i varmen. Ellers så er det alltid lurt å ha med en powerbank i sekken eller vesken. Man vet aldri når man har behov for ekstra batteri!
Som en ekstra tjeneste, setter de ansatte på skjermbeskyttelse gratis i butikk.
– Det er en tjeneste vi utfører flere ganger om dagen. Skjermbeskyttelse er alltid en god garanti å ha, og det er jo lurt at den sitter som den skal, avslutter Magnus.

1. (Oven) 90 % av varene er bak kassen.

2. De ansatte kurses jevnlig for å kunne gi deg den beste servicen.

3. Skjermbeskyttelse er alltid smart!

Tekst og Foto Cathrine Angard

Kjell & Company | Bogstadveien 15 A | 69 52 09 09 | www.kjell.com

Les mer i sommermagasinet her: