LOADING

Type to search

Stor forvandling med Mini-fylde!

bogstadpuls velvære

Stor forvandling med Mini-fylde!

Noen hårproblemer er vanskeligere å løse enn andre. Tynt hår er det ikke så mye å gjøre med, eller finnes det en mirakelkur?

Før

Etter

Vi hører stadig vekk snakk om det fine nordiske håret. Det høres veldig flott ut, men hva er det egentlig? Jo, det er noe så enkelt som tynne hårstrå. Tynt hår kan fort virke flatt og livløst, og det kan være utfordrende å få til volum og hold som varer. Hvis du kjenner deg igjen i dette, vet vi at du allerede har forsøkt alt som finnes av volumgivende produkter, og det er heldigvis mange produkter der ute som fungerer veldig godt. Men nå kan vi fortelle deg at det finnes en annen løsning, nemlig mini-fylde med extensions.
Mini-fylde er en behandling du kan gjøre om du ønsker en liten forandring. Dette er en teknikk for deg som ønsker å få litt mer fylde eller ekstra volum til områder med tynt hår. Det kan være hvis du har en lugg som aldri vokste ut igjen, eller om håret ditt er blitt tynt og slitt etter graviditet og amming.
Her kan du se forskjellen på før og etter en behandling med mini-fylde, gjort av frisør Victoria Kirkerud på Nikita Hair Majorstukrysset.
– Jeg ønsket meg extensions for å fylle ut mer i luggen. Jeg sliter med tynt hår i det partiet, og blir liksom aldri helt fornøyd, sier Pernille. Hun fikk tilbud om å prøve mini-fylde med kun fire fester.
– Resultatet ble kjempebra, og jeg følte jeg fikk en skikkelig selvtillitsboost!
Ønsker du å teste ut mini-fylde? Book en kostnadsfri konsultasjon på nikita.no

Nikita Hair | Kirkeveien 59 | 48 38 43 00 | www.nikita.no

Tekst Anijade Fahre Foto Marius Iversen

Les mer i sommermagasinet her: