I Espresso House Bogstadveien er menneskene i fokus, og vi skal alltid tilby verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest! Vi brenner for kaffe, mennesker og miljø – samt det å skape verdens beste gjesteopplevelse til verdens beste gjest. For å klare denne ambisjonen er det nødvendig at vi har kvalitet i alle ledd – fra kaffebønnene, bakeriet, til våre ansatte som alle er sertifisert i barista faget.
På Espresso House brenner vi for en herlig kaffeopplevelse. All vår kaffe er spesialkaffe, Specialty coffee, som det heter på engelsk. Dette betyr at kaffen alltid har over 80 poeng på en kvalitetsskala fra 0-100 poeng. Det er kun 5 % av all kaffe i verden som når dette kvalitetsnivået. Med andre ord kan vi bokstavelig talt si at vår kaffe er i toppklassen i verden. Brenning, bønner, kvalitet og aroma er viktige faktorer for at vi stolt skal kunne servere våre gjester en riktig god kopp kaffe.
For oss betyr kaffe veldig mye – men det er ikke alt, våre hjerter banker også for andre kalde og varme drikker, bakverk, smørbrød og salater. Felles for alt er at vi er opptatt av høy kvalitet på alle våre produkter.
Takket være vårt eget bakeri, Espresso House Bakery, kan vi kontrollere hver eneste ingrediens i vårt brød og bakverk. Dette betyr at vi nøyaktig vet hva vi serverer våre gjester. Vi er veldig opptatt av å bruke gode råvarer, og dette er ingen unntak når det gjelder kaffe. Vi vet at kunnskap og spisskompetanse er minst like viktig som gode kaffebønner når det gjelder å brygge en god kopp kaffe.