HANDEL FRA MAJORSTUEN TIL SLOTTET

En spennende høst i gaten

Vi er et levende område i kontinuerlig utvikling, hvor nye butikker og spisesteder etableres. I Bogstadveien 4 har både Odlo, Henri-Lloyd og Janus åpnet felles sportsbutikk og multibrandstore. De fleste blir her lenge, men etter hele 108 år legger dessverre Hegdehaugens Jernvarehandel ned til jul. Tredje generasjon eiere, Nina og Pål Reinung, har besluttet å ikke videreføre driften. Heldigvis blir de værende i gaten som gårdeiere, og lokalene vil få nye drivere som åpner en spennende butikk til våren. Samtidig kan vi ønske velkommen flere nye og interessante butikker og konsepter.

Les mer

Velkommen til en hyggelig handel i Norges lengste og flotteste handlegate!

Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med sine sidegater, byr på et imponerende utvalg av butikker, kafeer, restauranter og andre spennende tilbud. Vi er en 'multibrand'-gate som kombinerer tradisjonsrike high-end butikker, unike spesialforretninger du ikke finner andre steder, og spennende kjede- og konseptbutikker. Med over 150 restauranter, kafeer og delikatesseforretninger tilbyr vi alt fra internasjonale smaker til lokale råvarer av høy kvalitet. I tillegg kan du i sesongene oppleve Bondens Marked på Vinkelplassen i Majorstukrysset.

Oppdag sidegatene

Ole Vigs gate på Majorstuen er oppkalt etter læreren og folkeopplyseren Ole Vig, som feirer 200-årsjubileum i år. Gaten ble anlagt i 1872 og er kjent for sin historiske arkitektur fra byggeboomen på 1880-tallet. Hvem var Ole Vig? Ole Vig (1824-1857) kjempet for utdanning for alle og bidro til opprettelsen av Det Norske Theater. Han døde ung, men etterlot seg en betydningsfull arv. I dag I dag er Ole Vigs gate et rolig og fargerikt område, med nærhet til Majorstuen, Vigelandsparken og Bogstadveien. Gaten ble også brukt i filmen Elling.

Nytt høstmagasin!

I høstmagasinet kan du lese om hvordan nærmere tusen kollegaer fra butikkene fra Majorstuen samlet seg til en uforglemmelig opplevelse med musikalen The Bodyguard på Chateu Neuf, hvor Whitney Houstons største hits satte tonen for en skikkelig sangfest. I Bogstadveien 4 har vi fått en ny sportsbutikk og brandstore for Janus, Henri-Lloyd, og Odlo. Det norske ullmerket Janus, som nå satser både nasjonalt og internasjonalt, har lansert en ny kolleksjon i samarbeid med snowboardstjernen Marcus Kleveland. Henri-Lloyds designer, Kestin Hare, har i tillegg modernisert klassikere fra 80- og 90-tallet for å gjøre dem mer komfortable enn noen gang. Hegdehaugens Jernvare avslutter dessverre sin drift etter hele 108 år, men holder åpent frem til jul. Nina og Pål Reinung forblir gårdeiere, og et spennende nytt konsept er på vei inn tidlig neste vår. Høsten er også en tid for å nyte god mat innendørs, og både Georg A. Nilsen og Jacob’s på Majorstuen kan friste med sesongens beste råvarer, samt gode tips og hjemmelagde tilbehør. Hos Interoptik Majorstuen er de dedikert til å forbedre synshelsen til barn og unge, mens hos Privatmegleren Park møter vi Lars Jakob, en lidenskapelig eiendomsmegler som brenner for å hjelpe folk med å finne drømmehjemmet sitt. Høstens moteserie ble dessuten fotografert med mye fransk sjarm hos Brasserie Blanche.

Ikke medlem? Har du eller skal du starte en butikk eller et spisested i området? Ta kontakt med oss her!

© 2024 Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening.
All Rights Reserved.