HANDEL FRA MAJORSTUEN TIL SLOTTET

Tidlig vår!

Current Image

Tidlig vår!

I år kom våren tidligere enn vanlig, med opp mot 20 grader allerede i begynnelsen av april. Vårmagasinet kommer ut til butikkene og spisesteder før påske for dere som velger å ha påskeferie i hovedstaden, og i postkassene i Oslo og deler av Bærum rett etter påske. Så nå er det bare å glede seg til sol og varme fremover.
Visste du at vi har over 150 restauranter, kafeer og delikatesseforretninger på Majorstuen? Det betyr at du kan finne alt fra verdens smaker til lokale råvarer av høy kvalitet. I vårmagasinet finner du en stor oversikt over de fleste uteserveringene våre, der du kan få både god mat og godt drikke under åpen himmel.
Majorstuen stasjon skal oppgraderes fremover, for til slutt å bli koblet på Fornebubanen. Du finner mer informasjon om prosjektet og milepælene i en artikkel bak i magasinet.
Vårens moteserie tok vi hos fargerike restaurant Sumo i Hegdehaugsveien 31. I tillegg til en stor restaurant inne som serverer asiatiske retter, har de en av gatens største uteserveringer.
Vi får også bli kjent med det nye eiendomsmeglerkontoret Eie Valkyrien, og vi lærer å lage sushi hjemme av sjømat fra vilt og delikatesse-butikken Georg A. Nilsen. Thomas, som er kåret til årets brillestylist hos Interoptik, guider deg til å finne den riktig brillen. Du får hvite mer om den populære smashburgeren hos Jønk Burger på Colosseum senter, og det folkekjære norske sportsmerket Odlo, som nå har vendt hjem igjen etter en tur utenlands.
NB! Lørdag 24. mai er vi klare for nok en markedsdag i Bogstadveien og Hegdehaugsveien med hele 1,2 kilometer fulle av boder med gode tilbud. Husk å holde av dagen!
Nyt våren, så sees vi!

cloudImage

© 2024 Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening.
All Rights Reserved.