LOADING

skriv for å søke

Finn Schjøll Majorstuen

finn_schjøll_majorstuen_blomster

Snittblomster, planter og Interiør

Finn Schjøll blomsterbutikk på Majorstuen. Få din blomsterhilsen oppfylt av dyktige blomsterdekoratører med fagbrev innen blomsterdekoratørfaget og topp kvalitet på blomstene.

Vi leverer blomster til alle anledninger. Vi har kompetanse og kapasitet til å dekke alle dine blomsterbehov – uansett størrelse.  Vi tar oppdrag som omfattende utsmykninger og dekorering av forskjellige typer event og arrangementer.  Du kan også bestille blomster i vår nettbutikk og få blomstene levert på døren der du ønsker i hele Norge.

Mer om Finn Schjøll Blomster

Finn Schjøll konseptet har 12 blomsterbutikker i Norge. Vi leverer blomster av høy kvalitet, faglig utført av kreative og dyktige blomsterdekoratører.  Vi bidrar også til at mange unge lærlinger får sin drøm oppfylt, ved å gi de dem en trygg og god opplæring i faget og i god Finn Schjøll ånd.  Vi tar vare på hverandre med ros og oppmuntring. Gjennom god service og vakre blomsterkreasjoner ønsker vi å formidle god stemning og vakre blomster opplevelser til deg som kunde, i alle våre Finn Schjøll blomsterbutikker. For oss er ikke blomster noe du bare plukker med deg. Gjennom vår lidenskap og glede for håndverket gjør vi din blomsterbestilling til en trygg og god blomsteropplevelse.