LOADING

Type to search

Jacob Aall Brasserie & Bar

jacob aall majorstuen

Øverst i den travle handlegaten Bogstadveien ligger vår restaurant, Jacob Aall Brasserie & Bar Majorstuen. Her treffer du mennesker i alle aldere, det er stemning fra lunsj til de små nattetimer.

Jacob Aall er stedet du besøker uavhengig om du bare skal ta en kaffe med en kollega, ha en helaften med en date eller en tur på byen med gjengen.
Vi kan friste med en à la carte-meny bestående av deilige lunsjretter, smakfulle hovedretter og herlige desserter. I vår varme atmosfære kan du slå deg ned i en sofa, ta plass ved langbordet for en middag, eller nyt vår uteservering som er like koselig året rundt.

Jacob Aall har en variert meny med deilig burgere, sandwicher, salater, pastaretter og hovedretter. Jacob Aall er et populært sted i helgene, hvor vi holder åpent til 01.00 fredag og lørdag. Jacob Aall Majorstuen er en restaurant med en stor og åpen bar, og vi frister med en varm og folkelig atmosfære. Vår helårs uteserving har varmelamper og pledd for kalde dager og kvelder. Velkommen til Jacob Aall – uansett anledning!