LOADING

Type to search

Dr. Dropin

doktor droping bogstadveien

Dr.Dropin er et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud som setter pasienten i sentrum. Vi tilbyr alle legetjenester, ingen ventetid og alltid fastpris på 595,- .

Vi vil la folk gå til legen når de selv føler behov for det. Vi vet at mange er veldig fornøyde med fastlegen sin, men også at mange synes det er vanskelig å få time samme dag eller samme uke. Mange har dessverre erfaring med å vente lenge på de offentlige legevaktene eller betale mer enn det smaker hos andre private aktører. Vårt mål er å gjøre alt enklere, rimeligere og bedre for deg som pasient.

Alle legetjenester: Vi mener pasienter fortjener en grundig vurdering av helsen sin om de føler seg dårlige. Vi hjelper med stort sett alt fastlegene og legevaktslegene kan hjelpe deg med, inkludert plager, skader, sjekker, sykdommer og vaksiner. Om du trenger vurdering på sykehus, hos spesialist eller røntgenundersøkelser henviser vi deg til det.

Ingen ventetid: Vi vet at din tid er verdifull. Vi har derfor åpent fra tidlig på morgen til sent på kveld, slik at du selv kan bestemme når det passer deg å gå til legen. Vårt digitale venterom lar deg se hvor lang ventetid det er på klinikken. Du holder av plass, og inntil det er din tur kan du gjøre akkurat hva du vil. Slappe av hjemme, være på jobben eller handle.

Alltid 595,-: Vi tror på rimelige og forutsigbare priser. Vi har derfor fast lav pris uansett hva du trenger, når du kommer og hvor lang tid det tar. Du betaler aldri tillegg for prøver, resepter eller henvisning. Prisen inkluderer én vaksine. Vi dekker de vanligste vaksinene, som stivkrampe og influensa.