LOADING

Type to search

Oasis Majorstuen

Oasis Majorstuen

Oasis fokuserer på kundeservice for å finne det perfekte antrekket for akkurat DIN anledning. Vi har en kjærlighet til print, farger og glede, og jobber med å spre den kjærligheten til alle våre kunder. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Vi er et britisk merke som har eksistert siden 1991. Nå har Oasis syv butikker i Norge, spredd rundt i Oslo, Bergen og Trondheim – i tillegg til en egen nettbutikk på http://oasis.no.

Elsker du kjoler?

Da er du på riktig sted. Våre feminine og flatterende snitt vil snu dilemmaet «Fullt klesskap, ingenting å ha på seg» på hodet når du finner den riktige kjolen for deg.

Farger, print, glede

Bold and bright – du fortjener kun det beste, så hos oss finner du alt fra Den Lille Sorte til plagg i sterke farger og mønstre som passer alle hudtoner, trender og humør!

Det handler om detaljer

Har du en spesiell anledning i vente? Gjør entré i glitter, paljetter og vakre detaljer for å få ditt «wow»-øyeblikk. Som vi sier: litt glitter og glam gjør hverdagen morsommere…

For studenter med tom lommebok

Hos oss får du alltid 15% studentrabatt!

Heng med oss!

Vi elsker å se hva du har på deg til alle anledninger, så husk å følge oss på sosiale medier så vi kan holde oss oppdaterte på hverandre – Oasis Norway på Facebook og @oasisnorway på Instagram.

Ikke glem å bruke #oasisnorway i bildene dine!