LOADING

Type to search

OmediaNorge – markedsføring og kommunikasjon

OmediaNorge.no
Ditt mediebyrå i Oslo. OmediaNorge

ET MEDMENNESKELIG MEDIEBYRÅ
MED ENKLE ORD, MEN FREMOVERLENTE
LØSNINGER SOM ENGASJERER I RETT
ØYEBLIKK!

Våre løsninger, dine behov i en sømløs kommunikasjon!

Om Oss

Vår reise startet egentlig for mer enn 20 år siden, men lite visste vi da hva fremtiden skulle bringe. Om det var tilfeldighetene som førte oss sammen eller skjebnen, var i hvert fall vår tverrfaglige bakgrunn og erfaringer utgangspunktet til det som i dag er OmediaNorge.

Vi eksisterer for å kunne bistå ambisiøse virksomheter til å bli bedre på det de ikke kan eller har tid til. Med mer enn 20 års erfaring innen salg, markedsføring, strategi og ledelse, tilbyr vi vår tverrfaglige kompetanse til det beste for våre oppdragsgivere.

Få tid til det du vil med positiv omtale og økt omsetning for din butikk/ virksomhet

Når tiden ikke strekker til er det godt å kunne ha en markedspartner man kan stole på. Vi eksisterer for å kunne bistå ambisiøse virksomheter til å bli bedre på det de ikke kan eller har tid til. Med mer enn 20 års erfaring innen salg, markedsføring, strategi og ledelse, tilbyr vi vår tverrfaglige kompetanse til det beste for våre oppdragsgivere.

Der andre starter med markedsføring, starter vi alltid med innsikts-analyse for å kartlegge dine faktiske behov. Vi ønsker å fokusere på årsaken til at du trenger oss, før vi finner og løser dine problemstillinger etter skreddersydde faser hvor vi vokser sammen.

Vi har lang erfaring fra det å jobbe i og drive butikk. I takt med digitale og teknologiske endringer, hjelper vi deg med å utnytte de mulighetene som finnes for å kunne tydeliggjøre ditt serviceløfte med fokus på opplevelsesbasert handel.

Våre tjenesteområder er mange, men det er vår evne til å forstå dine faktiske behov med gode løsninger som er avgjørende for vår felles sukssè:

  • Innsikt & strategi
  • Produksjon & Implementering
  • Kommunikasjon & PR
  • Markedsføring & community-eventer
  • WEB & apputvikling

Velkommen til en kaffekopp med OmediaNorge. La oss inspirere hverandre, til det beste for dine kunder og din butikkdrift.

Våre kunder er mange og forskjellige. De kommer også til oss med ulike utfordringer.

La oss avtale et møte for å finne ut hvor “skoen trykker” og dine tanker og målsetninger for årene fremover. For oss er det viktig å samarbeide i alle kundeforhold.

Har du lyst på bedre resultater? Avtal et møte med oss.