LOADING

Type to search

På Posten Oslo

på_posten_oslo

PåPosten er en hjemmekoselig kafe og interiørbutikk midt på travle Majorstuen. Vi ønsker å skape en rolig og behagelig atmosfære gjennom nydelige lukter, fantastiske varere og en god kopp kaffe.

Baktanken med vår forretningsplan er at vi vil få slutt på "stresshandlen", ønsket om at kunden finner roen og tar seg tid er viktig. Derfor håper vi at hver enkelt kunde går ut døren med ett smil om munnene og ett ønske om å fortelle om oss - ikke fordi de må, men fordi de har fått den gode opplevelsen. Vi har leverandører som Riviera Maison, Muubs, House Doctor, Nicholas Vahe og Cozy Living.

PåPosten var en drøm som for 9år siden ble virkelighet. Det startet på Herføl, Hvaler – i ett nedlagt postkontor fra 1870-tallet. (derfor navnet PåPosten) Der var det kombinert museum, kaffe og vafler i historiske omgivelser. Etter 4år i dette fantastiske huset måtte vi flytte butikken og startet da kun noen meter lengre mot fergekaia. Vi fikk nytt kjøkken, strålende lokale, nye flotte varer og utvalg til hytte og båt, samt en veldig fin hage. Sommerdrømmen ble til virkelighet, og drømmen tok jeg med meg videre til Oslo nå i november 2017.

Jeg vil skape en hjemmekoselig atmosfære midt i gryta av Oslo. Museumsdelen er nå byttet ut med fantastiske varer og ett par kafe bord hvor man kan nyte en god kopp kaffe og fantastiske hjemmelagde kanelboller i rolige omgivelser.

Vi er også å finne på både Facebook og Instagram!