LOADING

Type to search

Publiko

publiko_restaurant_majorstuen_bogstadveien

Velkommen til Publiko. En nabolagsrestaurant, med fokus på bærekraft og det beste Norden har å tilby av ferske råvarer fra grønnsaker, fisk og sjømat til kjøtt. Vi opererer med en høyst levende meny, som vi bytter cirka hver 8. uke i henhold til sesong.

Folkelighet
Publiko kommer fra det spanske ordet publico som på norsk betyr publikum eller allmennhet.

For oss er dette det perfekte navnet for å markere at vi ønsker å skape et folkelig sted. Vi byr på unike lokaler og ønsker å være din nabolagsrestaurant på Majorstuen. Du vil møte en uformell atmosfære, fantastisk service og rammer for en hyggelig kveld dere sent vil glemme. Våre gjester kan reservere bord, men også komme uanmeldt for drop-in alle åpningsdager. Vi ønsker dere velkommen til en fantastisk restaurantopplevelse!

Bærekraft
Publiko er vår versjon av bærekraft. Vi bruker helst lokale råvarer, lokalt øl og alkohol når kvaliteten er på topp. Vi vil tilpasse våre menyer etter sesong, og vår respekt for råvarene fører til at minst mulig mat kastes. Med bakgrunn i denne holdningen benytter vi hele dyr i den grad det lar seg gjøre.  Vi lar vårt kjøtt mørnes i eget mørningsskap for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Alt på grønnsaken skal brukes, og vi benytter norsk fisk og annen sjømat med fokus på de beste norske råvarer.

Lekenhet
Vi vil prøve å leke med de beste råvarer norske bønder kan levere, i kombinasjon med det beste fra Europa. Dere vil under et besøk på Publiko få presentert nye varianter av kjente retter, og få helt nye kulinariske bekjentskaper. Ved å kombinere moderne teknikker og lokale råvarer på nye måter ønsker vi å skape en minneverdig opplevelse.

Grill
Josper-grillen vil stå sentralt på Publikos kjøkken, og grilling som teknikk vil bli brukt flittig i våre retter. Den spanske Josper-grillen er kjent for sin unike varekontroll, sitt lave kullforbruk og høye effektivitet.