LOADING

Type to search

Epilogue åpner ny butikk

Mote

Epilogue åpner ny butikk

Epilogue

– Flere norske motedesignere med flaggskip-butikk i Hegdehaugsveien.

Den norske motemerket Epilogue by Eva Emanuelsen åpner flaggskip-butikk i Hegdehaugsveien. Epilogue blir dermed et av flere norske motehus som møter sine kunder i en av Oslos mest eksklusive handlegater.

–Når norske motemerker som Epilogue by Eva Emanuelsen åpner konseptbutikk i motegaten Hegdehaugsveien, så illustrerer det at norske merker tar opp konkurransen mot de internasjonale konseptene på hjemmemarkedet. Norsk motes anseelse og omdømme hjemme er løftet mange hakk på få år, sier Gisle Mariani Mardal, daglig leder i Norwegian Fashion Institute.

Stor interesse
Epilogue by Eva Emanuelsen har designet for den bevisste kvinne siden 2004 og solgt til mange forskjellige motebutikker rundt i Norge. I 2013 vant Epilogue by Eva Emanuelsen designkonkurransen Nåløyet, som igjen bidro til økt interesse blant kundene. Den første egeneide butikken åpnet i 2013, som pop-up butikk på Solli plass.

– Pop-up butikken var ment som en test for å anslå grunnlaget for en egen Epilogue-butikk i
Oslo. Interessen og salget har vært langt over forventning, og vi håper på en tilsvarende mottakelse blant kundene i Hegdehaugsveien, sier Eva Emanuelsen, grunder og designansvarlig i Epilogue by Eva Emanuelsen.


Epilogue

Nytt med sko
I den nye flaggskip-butikken vil den bevisste kvinne møte hele Epilogue by Eva Emanuelsens kolleksjon. Den inkluderer kjoler, suits, trenchcoats og også nytt av året: sko. Et tidligere samarbeid med Eurosko ga mersmak, og den nye skokolleksjonen består av alt en fashionista trenger: sandaler, trainers, pumps og skoletter i skinn og med spennende overflater.

– Jeg har lenge hatt planer om å utvide kolleksjonen med sko og følte at tiden var riktig i anledning egen butikk. Det var viktig for meg å lage en liten kolleksjon som er klassisk og tidløs, med en passform som er behagelig på foten, samtidig som den skaper et statement sammen med kolleksjonen, sierEmanuelsen.

Om Epilogue by Eva Emanuelsen
Epilogue by Eva Emanuelsen ble etablert i 2004. Eva Emanuelsen er en anerkjent motedesigner, innkjøper og entreprenør. Epilogue by Eva Emanuelsen er motedesign for den bevisste kvinne som ønsker en definert og internasjonal stil. Epilogue by Eva Emanuelsen er tilgjengelig ved utvalgte butikker i Norge.

Previous Article
Next Article