LOADING

Type to search

SAMARBEIDSPARTNERE

Kirkens Bymisjon og deres prosjekt – “lønn som fortjent” er engasjert i gaten. 4 dager i uken har vi en flott gjeng som plukker søppel i gatene våre. BHVG (Bogstadveien-Hegdehaugsveien-Valkyriegaten-Gårdeierforening) og Huseiernes Landsforening sponser Bymisjonen, Lønn som Fortjent, og som følges opp i samarbeid med oss. Les mer om samarbeidet HER.

Frigg fotballklubb

Fotballklubben Frigg hjelper oss med opp- og nedrigging av julegaten i Kirkeveien og sidegatene. I tillegg hjelper de oss med søppelplukking og trafikkvakter på markedsdagene.

Sparebank 1 østlandet

Sparebank 1 Majorstuen er vår hovedsponsor for opp- og nedrigging av julegaten. Det er vi veldig glade for og banken er aktiv i sitt lokalmiljø. Les mer om Sparebank 1 Majorstuen sitt lokale engasjement HER.

Bymiljøetaten er også en av våre samarbeidspartnere gjennom oppgraderingen av Bogstadveien og Hegdehaugsveien de siste årene. Vi har fått til varme i fortau og granitt sammen med gårdeierne. Spesialdesignede benker med vannspeil og søppelkasser, i tillegg til nye store trær i gaten. Og ikke minst for å være hovedsponsor til vår nye julegate, sammen med medlemmer av Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening, gårdeiere og SpareBank 1 Majorstuen. Se julegaten og les mer om åpningen av julegaten av ordfører Fabian Stang HER.

Vi har er samarbeid med Bogstadveien1 Garasjer om 1 time gratis kundeparkering i parkeringshuset i Bogstadveien 1 og med innkjøring direkte fra Bogstadveien. Handler du for over 300,- i Bogstadveien, refunderer det en times parkering. Dette gjelder de fleste butikker i gaten, se oppslag ved P-automater i P-huset. Les mer HER.

Bogstadveien Magasinet Kalender 2018

Bogstadveien Magasinet er livsstilsmagasinet for hele Majorstuen – Norges største og mest eksklusive handels­område med over 500 forretninger. Magasinet ble etablert i år 2000 etter ønske fra handelsstanden, og utgis i samarbeid med Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening. Les mer HER.