LOADING

skriv for å søke

SØK JOBB

ZAB2

Zanzibar leter etter en deltidsansatt til en unik butikk nederst i Bogstadveien som selger damesko og klær. Zanzibar selger varer av høy kvalitet, noe som krever at du må være både kunnskapsrik, engasjert, og kunne formidle informasjon til kunden på en overbevisende og god måte. Du må ha godt humør, trives med kunder og mye pågangsmot!

Du må kunne jobbe både ukedager og lørdager, også deler av skolens ferier. Relevant salgserfaring er nødvendig, og helst over 20 år. Jobben passer bra for en fleksibel student som kan jobbe ekstra ved behov, og med mulighet for tilpasset arbeid etter din timeplan!

Hørtes dette spennende ut? Kom gjerne innom butikken med søknad og CV og ta kontakt med Kristin for en prat, eller send den på e-mail til kw@zanzibar.no

Zanzibar

Zan1

Vi søker nå etter en 80 % VM/selger til vår butikk i Bogstadveien.
Stillingen er fordelt som 60 % VM og 20 % selger.
Stillingen er fast med tiltredelse 1. oktober 2018.

Vi søker deg som brenner for kreativitet, og som har en genuin sans for form og farge. Som vår nye Visual Merchandiser blir du hovedansvarlig for at Gina Tricots konsept visualiseres og optimaliseres i butikk. I nært samarbeid med butikksjef og andre medarbeidere blir din oppgave å utvikle butikken etter dens spesifikke forutsetninger, og på den måten styrke Gina Tricot som varemerke.

Som person er du fleksibel, strukturert og pålitelig. Du er utadvendt og fungerer godt i team, samtidig er du selvstendig og liker utfordringer.

Er dette noe for deg?
Mail søknad og CV til storemanager.402@ginatricot.com

For spørsmål vedr. stillingen er du velkommen til å kontakte BS Anna på 22 69 64 54.

Søknadsfrist omgående.

Vi i Marinka Bogstadveien er ute etter lørdagshjelp. Om du er interessert eller kjenner noen som er interessert send en mail til:
bogstadveien@marinka.no
Eller kom innom butikken med søknad????

Søstrene Grene i Bogstadveien søker butikkmedarbeidere med låseansvar i 50% og 80-100% stilling. Arbeidsdagen din vil være svært travle med mange spennende og krevende oppgaver sammen med hyggelige kolleger.
Arbeidet vil være god service til kundene, varepåfylling, prising, ta imot nye varer, kassearbeid.

Søknader sendes til følgende email: soknad@sgbutikk.no

Her legges ut ledige jobber for butikkene i Bogstadveien og Hegdehaugsveien og ellers på Majorstuen.

Gullborgen bogstadveien

Gullborgen søker en sprudlende og engasjert butikkmedarbeider

I Gullborgen har vi svært høy fokus på fagkompetanse og kundeservice. Gullborgen avd. Bogstadveien ligger litt høyt oppe i Bogstadveien og vi ser nå etter en ny kollega med det samme brennende engasjement som oss til å gi kundene de beste opplevelsene, som de snakker om, og som de deler med andre. Vi søker en ny heltidsansatt til vårt team!
Vi ønsker en som kan jobbe fra 10-17.30/18, samt lørdager. Har du et brennende ønske om jobbe med smykker og imøtekomme kunder med et smil og en positiv væremåte vil vi gjerne ha din søknad. Vi ser etter deg som lett kan skape gode relasjoner med kunder og medarbeidere.

Som person ønsker vi at du:
• fleksibel
• blid og omgjengelig
• er selvstendig og tar ansvar
• arbeider på en systematisk, metodisk og ryddig måte
• oppnår de mål du setter deg
• viser interesse for ny kunnskap og tar i bruk de utviklingsmuligheter som finnes.
• fokuserer på kundebehov og kundetilfredshet

Ønskelige kvalifikasjoner:
• Relevant erfaring innen bransjen er ønskelig, men ikke nødvendig så lenge man er lærevillig
• Erfaring med kundebehandling, salg og service
• God erfaring med bruk av pc
• God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne
• Gjennomført videregående

Vi er i en bransje med stor variasjon i arbeidshverdagen. Trives du med utfordringer og lærer raskt nye oppgaver er du den vi ser etter. Vi forventer at du er en person som kan jobbe hardt og legger ned ekstra tid når det er nødvendig, at du tar ansvar og kommer på jobb hver dag for å utføre en jobb, og det på den best mulige måten. Det kreves at du tilegner deg produktkunnskap, samtidig som du er glad i smykker og er motebevisst.

Vi ønsker kun kontakt med søkere på stillingen! Søknader behandles fortløpende, så nøl ikke med å sende inn din søknad i dag.

Om arbeidsgiveren
Gullborgen ble etablert i 1954. Den gang het det “Ur & Optik AS”, men har endret navn i 2000 til Gullborgen ettersom eier og hennes to døtre heter “Borgen” til etternavn.

Vi har to butikker i Oslo, men vi selger smykker over hele landet via vår nettside. Vi har mer enn 60 års erfaring i bransjen og har gjennom disse årene forhandlet frem gode samarbeidsavtaler med våre leverandører – de yter sitt ytterste for at vi skal kunne gi kunden den beste service, det beste produktet til den beste prisen!

Vi er oppriktig interessert i å gjøre det beste for våre kunder, og ønsker alle velkommen til oss for en hyggelig og lønnsom handel!

Søknad med CV sendes til Christina Borgen Leonthin på christina@gullborgen.no eller ta kontakt på tlf. 22 16 60 90.

I am text block. Click edit button to change this text.