LOADING

skriv for å søke

Personvernerklæring

Personvernerklæring for

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening

Personvernerklæring

1. Om personvernerklæringen og kontaktinfo

Ditt personvern er viktig for Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger i Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder GDPR og personopplysningsloven. Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Kontaktinformasjon Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening AS

Epost: post@bogstadveien.no 

Telefon +47 24 11 85 00

 

2. Grunnleggende prinsipper for Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening AS (heretter forkortet med “MBN” behandling av personopplysninger

MBN tar ansvar for å beskytte dine personopplysninger. Du kan ha tillit til at vi samler inn og beskytter personopplysningene dine på en trygg og god måte. 

MBN garanterer å:

  • Være åpne om hvordan vi samler inn, bruker og lagrer dine personopplysninger. 
  • Kun bruke personopplysningene dine for det formålet vi har samlet dem inn for. 
  • Ikke samle inn eller behandle flere opplysninger om deg enn vi trenger for å kunne tilby deg Tjenesten, og for å kunne fortsette å tilby deg forbedrede og videreutviklede versjoner av Tjenesten.
  • Ikke lagre personopplysninger lenger enn det som trengs for å oppfylle avtalen med deg, eller lenger enn du gir tillatelse til. 
  • Gi deg mulighet til å korrigere og slette personopplysninger som er feil, eller som du ikke lenger ønsker at vi skal lagre. 
  • Be om ditt samtykke hvis vi skal dele dine personopplysninger med tredjeparter, og kun dele dine personopplysninger der det er til din fordel. 
  • Benytte IT-verktøy for å beskytte dine personopplysninger. 

Ved å benytte Tjenesten samtykker du til at MBN kan samle inn og behandle personopplysninger om deg som beskrevet i denne personvernerklæringen. 

3. Formålet med behandlingen
Formålet med behandlingen av dine personopplysninger er å kunne tilby deg mest mulig relevante tilbud, kunne kommunisere effektivt med deg og besørge mest mulig relevante arrangementer. Herunder vil vi: 

  • sende ut SMS, nyhetsbrev og meldinger i Applikasjonen
  • utstede verdikuponger og billetter
  • sende deg fysisk materiell
  • innhente data for statistikk over lese- og bruksmønster 
  • kartlegge besøksfrekvens
  • foreta effektmåling av tilbud og informasjon som sendes ut
  • kommunisere til deg gjennom sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, Pintrest, Twitter, Google Plus og LinkedIn
  • distribuere informasjon og tilbud via tredjeparts nettbaserte nyhetsmedier 

4. Grunnlaget for behandlingen
Grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine er ditt samtykke og lov om personopplysninger med tilhørende forskrift. 

Loven gir deg rettigheter til blant annet å:

  • Kreve personopplysninger slettet
  • Kreve uriktige personopplysninger rettet
  • Kreve innsyn i personopplysninger som er lagret 

Norsk lov gjelder. 

Enhver avgivelse av personopplysninger er frivillig, men noen opplysninger er nødvendige for å kunne benytte Tjenesten. Du kan trekke tilbake samtykket ved å slette brukerkontoen din på nettsiden https://bogstadveien.no  

5. Hvilke opplysninger vi behandler 

5.1 Opplysninger du selv oppgir
Som medlem kan du motta bl.a. SMSer, nyhetsbrev og fysiske sendinger. For å motta dette må du oppgi ditt navn, kjønn, adresse og postadresse, telefonnummer og e-postadresse. For bedre tilpassede tilbud kan du frivillig registre fødselsdato, antall barn, alder på barn, særlige interesser, status forhold og/eller årsdager. 

5.2 Tjenesten samler inn:

  • Informasjon om din bruk av brukerkontoen
  • IP-adresse, informasjon fra informasjonskapsler (cookies), og diagnostikkdata. Denne informasjonen vil lagres også for sikkerhets- og diagnostikkformål.
  • Besøksfrekvens
  • Hvilke nyhetsbrev som sendes til deg, hvilke som åpnes, og hvilke kuponger som åpnes og brukes 
  • Bruk og trafikk, som for eksempel hvilke linker som klikkes på i sms og nyhetsbrev
  • Type operativsystem og e-postklient på din kommunikasjonsenhet 

Tjenesten benytter Google Analytics, Yaabi, Instapage, Google Adwords og Facebook til å samle inn informasjon om aktivitetene dine i Tjenesten, for å kunne tilby deg en best mulig tjeneste. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og dataanalyseformål, og for å bedre brukeropplevelsen din ved at brukerinnstillingene og opplysningene dine fremkommer når du benytter Tjenesten. Informasjonen kan både være aggregert og anonymisert, og knyttet til deg som bruker. 

6. Hvor opplysningene kommer fra?
Personopplysningene hentes fra din frivillige registrering via web, sms, og tredjeparts katalogtjenester som 1881 og Eniro. 

7. Hvordan vi benytter dine personopplysninger
Informasjonen vi samler inn brukes til å levere, utvikle og forbedre Tjenesten og optimalisere MBN. 

Vi kan:

  • bruke dine kontaktopplysninger til å sende deg informasjon, og til å invitere deg til å evaluere hvor fornøyd du var med bruk av MBN tjenester. 
  • formidle tilbud på MBN tjenester og øvrige henvendelser fra MBN for markedsføringsformål direkte i Tjenesten, og til øvrig kontaktinformasjon du har registrert i Tjenesten, som epost og telefonnummer. 
  • benytte dine personopplysninger og opplysninger om din bruk av Tjenesten anonymisert for å hjelpe oss med å fatte beslutninger om salg, markedsføring og produktutvikling. 

Vi kan benytte underleverandører for å levere, utvikle og forbedre Tjenesten. Disse underleverandørene har ikke tillatelse til å benytte personopplysningene for andre formål.

Vi benytter IT-verktøy og metoder for å holde informasjonen din sikker når den overføres fra deg gjennom internett til våre servere og underleverandører. 

8. Hvor vi behandler dine personopplysninger

Informasjon som innhentes av Tjenesten ved bruk av Google Analytics lagres i USA i samsvar med Googles personvernregulering.

9. Retting av og innsyn i dine personopplysninger
Du kan kontakte post@bogstadveien.no 

10. Sletting av dine personopplysninger

10.1 Epost og telefon
Ved å ringe eller sende epost fjernes alle personopplysninger manuelt. 

11. Utlevering av dine personopplysninger
MBN deler ikke dine personopplysninger for kommersielle eller markedsføringsformål uten ditt forutgående samtykke. 

I de følgende avgrensede situasjonene kan vi likevel dele dine personopplysninger: 

  • Ved ditt samtykke. Et eksempel på dette kan være når du kjøper tjenester av våre samarbeidspartnere gjennom Tjenesten. Hvis du gjør dette kan vi dele personopplysninger nødvendig for levering av tjenester fra samarbeidspartneren.
  • For ekstern prosessering: Vi har underleverandører og andre tilknyttede tjenesteytere som bistår oss med databehandling og lagringen, inkludert kundesupporttjenester hos våre underleverandører og tjenesteytere.  Disse tjenesteyterne samt MBN ansatte kan få tilgang til opplysninger om deg for å oppfylle sine plikter overfor MBN. Tjenesteyterne har ikke tillatelse til å benytte personopplysningene for andre formål. 
  • Som del i en selskapstransaksjon: Ved salg eller overføring av behandlingsansvarlig eller databehandler og hele eller deler av dets innmat kan dine personopplysninger inngå blant gjenstandene som selges eller overføres. Vi vil i størst mulig grad forplikte kjøper eller overtager til å behandle dine personopplysninger i samsvar med personvernerklæringen som var gjeldende på tidspunktet opplysningene ble samlet inn. 
  • Som følge av rettslige krav: Vi kan utgi dine personopplysninger til en tredjepart dersom vi etter en rimelig vurdering anser oss å være forpliktet til det som følge rettslige krav. Dette kan gjelde for eksempel som bevis i rettssak eller for å etterkomme EU-regler. 
  • Vi kan dele anonymisert statistikk med våre samarbeidspartnere eller på annen måte offentliggjøre anonymisert statistikk. For eksempel kan vi offentliggjøre undersøkelser om og generelt forbedre tjenesten våre. Vi kan også utgi anonymisert brukerdata om Tjenesten til samarbeidspartnere som er interessert i å tilby tjenester gjennom Tjenesten. Vi sikrer at denne informasjonen er anonymisert og ikke kan knyttes til deg, og vi vil forplikte våre samarbeidspartnere om å gjøre det samme. 
  • Dine personopplysninger kan samles, behandles og lagres av MBN eller deres underleverandører og tjenesteytere innen EØS, EU, USA, India eller andre på steder basert på lovlig overføringsgrunnlag.  Av denne grunn kan dine personopplysninger være underlagt annen rettslig regulering og krav om utlevering til myndigheter i de jurisdiksjonene der personopplysningene lagres.

12. Hvor lenge vi lagrer dine personopplysninger
Generelt
MBN lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til oss. I den grad vi har rettslig plikt til lagring kan vi lagre noe informasjon inntil 10 år, for eksempel av som følge av plikt til oppbevaring av regnskap. 

13. Endringer
Denne personvernerklæringen kan endres fra tid til annen. Ved vesentlige endringer vil vi be om ditt samtykke. 

_ _

Drift av butikkoversikt

For å kunne drifte våre kjøpesentre er det nødvendig å behandle personopplysninger knyttet til leietagere, herunder navn og kontaktinformasjon hos kontaktpersoner hos leietagere, og navn på ansatte som er registrert i IT-systemene for å registrere daglig omsetning, samt personopplysninger som behandles som ledd i våre kontrolltiltak, for eksempel vektertjenester.

 

Personvern – Informasjonskapsler

AnvendelseVi bruker cookies (infokapsler) for å gjøre våre nettsider bedre for brukerne. Cookies brukes hovedsakelig til å gjenkjenne tilbakevendende brukere for å feks huske tidligere valg, og til å måle trafikk på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre våre nettsider bedre for brukerne og for å levere sosiale mediefunksjoner, samt analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

 

Hva er Cookies?

Cookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer cookies. Noen cookies er lagt inn av tredjeparts tjenester som vises på våre sider.

 

Nødvendig for god ytelse

Nødvendige cookies bidra til å gjøre en nettside brukbart ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.

 

Preference cookies

Preferanse-cookies gjør et nettsted for å huske informasjon og endrer måten nettsiden oppfører seg eller ser ut, ting som ditt foretrukne språk eller den regionen du befinner deg i.

Du kan slette cookies og endre personlige innstillinger via din nettleser. Dette kan føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

 

Statistikk

Statistikk-cookies hjelper oss til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

 

Markedsføring

Markedsførings-cookies brukes til å spore besøkende på nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifull for utgivere og tredjeparts annonsører.

 

Uklassifisert

Uklassifiserte cookies er informasjonskapsler som vi er i ferd med å klassifisere, sammen med leverandørene av enkelte cookies.

 

DINE COOKIE-INNSTILLINGER FOR DETTE NETTSTEDET.

Dine innstillinger for bruk av cookies:

Du har tillatt bruk av cookies.

 

MAJORSTUEN & BOGSTADVEIEN NÆRINGSFORENING SIN COOKIE POLICY.

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening bruker cookies

En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på harddisken din fra et nettsted.

Vi bruker cookies til å gjøre nettstedet mer brukervennlige for deg.

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening ønsker å ta hensyn til personvernet ditt, og nedenfor finner du nærmere informasjon om hvilke cookies vi bruker, hvordan du kan blokkere dem, og hvordan dette vil påvirke presentasjonen av nettstedet i nettleseren.

 

BLOKKERE/TILLATE COOKIES.

Du kan tillate eller blokkere cookies ved å endre innstillingene i nettleseren din. Du vil ikke kunne bruke alle de interaktive elementene på nettstedet dersom du blokkerer bruk av cookies.
De nyeste nettleserne lar deg administrere lagrede cookies ved hjelp av nettleserens innstillinger. Du finner mer informasjon om cookies og hvordan de lagres, administreres og slettes her: www.allaboutcookies.org.

 

BLOKKERE/TILLATE SPESIELLE COOKIES.

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening arbeider med å gi deg muligheten til å administrere cookies på vårt nettsted, men denne funksjonen er fortsatt under utarbeidelse. Som en midlertidig løsning har vi nedenfor ført opp alle cookies som våre nettsteder lagrer, hvilken hensikt de har og opplysninger om hvordan de kan blokkeres hvis mulig.
Opplysningene om cookies på dette nettstedet er basert på retningslinjene for kategorier fra «International Chamber of Commerce»: cookies for grunnleggende funksjoner, cookies for forbedring av nettstedet, cookies for tilpassing av funksjoner og cookies for markedsføring.

Tabellene nedenfor forklarer hvilke cookies vi bruker og hvorfor. Informasjonen oppdateres regelmessig, men kontakt oss hvis du finner uoverensstemmelser post@bogstadveien.no

 

VERKTØY FOR DELING MED ANDRE.

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening nettsider inneholder innebygde «Del med andre»-knapper, slik at brukerne av nettstedet kan dele innhold med venner på sosiale medier, slik som Facebook og Instagram. Disse nettstedene kan legge igjen cookies mens du er innlogget på dem. Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening kontrollerer ikke innstillingene for cookies fra disse nettstedene. Se tredjepartsnettstedet for informasjon om hvordan de bruker cookies, og hvordan du administrerer dem.