LOADING

Type to search

Om Bogstadveien

Bogstadveien.no drives av Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening (MBN) og Bogstadveien Magasinet AS. Majorstuen og Bogstadveien Næringsforening ble etablert så tidlig som i 1964. Bogstadveien er Norges største, lengste og beste handlegate. Noe både vi og over 300 av butikkene, våre medlemmer, er veldig stolte av.

Litt utfyllende om Bogstadveien
Bogstadveien er fellesbetegnelsen for handlegaten Bogstadveien, Valkyriegaten og Hegdehaugsveien. Med de kryssende sidegatene og Majorstuen er det ca. 500 næringsdrivende hvorav ca. halvparten ligger i handlegaten. Det ble først fart på handelen i Bogstadveien på 60 -og 70 tallet med «Franckgården” som flaggskipet. Etter hvert etablerte også kjente kjeder seg utover på 80- og 90 tallet. I dag er Bogstadveien en ”multibrand”-handlegate med et stort utvalg og mangfold av spennende butikker, restauranter, kafeer, i tillegg til de mange spesialbutikkene og -konseptene du ikke finner andre steder. De enkeltstående butikkene står for ca. halvparten av butikkmiksen i hele området.

Etter opprustningen av gaten fra 2012 – 2015 fikk Bogstadveien etablert granitt og varme i fortauene og en av Europas flotteste julegater ble innkjøpt etter et spleiselag mellom butikkene, gårdeierne og Oslo Kommune. Nå planlegges det er stort handelssenter øverst i Valkyriegaten som skal stå ferdig våren 2020. Ny trikkeholdeplass, oppgradering av Valkyrie plass, Fornebubanen og en ny T-bane stasjon planlegges på Majorstuen i årene fremover!
Velkommen til en hyggelig handel i Norges lengste og flotteste handlegate!

MARKEDSDAGER

Hvert år arrangerer MBN to bilfrie markedsdager, en på våren og en på høsten. Vi gleder oss veldig til igjen å kunne arrangere bilfri markedsdag neste år! Hold av lørdag 24. mai og 7. september 2024. Markedsdagene er forbeholdt våre medlemmer og våre sponsorer. Hegdehaugsveien og Bogstadveien med sidegater tar da imot over 100 000 besøkende som kan nyte butikkene også på gateplan. Med boder, liv og røre. Gatene holdes bilfri fra 09:00 – 17:00.

JULEGATE

DSC_32461-1090x725

Når det går mot jul sørger vi for julestemning i hele veien fra Parkveien til Majorstukrysset. Høsten 2013 kjøpte vi inn en etterlengtet ny julegate, og siden julen 2014 har 40 lysekroner lyst opp gatene fra Parkveien og helt opp til Majorstukrysset.

NÆRMILJØ
Vi har vært veldig involvert i oppgraderingen av Bogstadveien og Hegdehaugsveien, som har pågått i gaten fra 2012 til ut i 2015. Vi er også aktive i å tilrettelegge for best mulig fremkommelighet og spennende handel. Vi ønsker å beholde tilgjengeligheten til gaten, samt for å bedre parkeringstilbudet. Bogstadveien skal fortsette å være den foretrukne handlegaten i Oslo.

NYE BOGSTADVEIEN OG HEGDEHAUGSVEIEN

NyeBogstadveien22

Oppgradering av Bogstadveien og Hegdehaugsveien er nå ferdig og vi gleder oss til at vi stoltere enn noen gang kan invitere både Osloborgere og turister til nye Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Det har blitt granitt og varme i fortauene, nye kantlinjer, bredere fortau, flere parkeringsplasser og rett og slett en bedre handlegate.

BOGSTADVEIEN.NO
På Bogstadveien.no vil du alltid være oppdatert på hva som skjer i Bogstadveien og området rundt. Enten du er ute etter en opplevelse sammen med familien eller kun god shopping.
Bogstadveien Magasinet bidrar til å fylle denne siden med relevant innhold og inspirasjon.

BOGSTADVEIEN MAGASINET

Bogstadveien Magasinet er livsstils­magasinet for ­hele ­Majorstuen – Norges største og mest eksklusive handels­område med over 500 ­forretninger og et enormt spennende mangfold. ­Magasinet ble etablert i år 2000 ­etter ­ønske fra ­handelsstanden, og utgis i ­samarbeid med ­Majorstuen & Bogstadveien ­Næringsforening.

Bogstadveien Magasinet skal gi informasjon og inspirasjon innenfor livsstil, mote, reise, kunst, design, sport, skjønnhet, interiør m.m. Det retter seg mot et stort, urbant, kjøpesterkt, engasjert, moderne og kvalitets­bevisst publikum. Bogstadveien Magasinet skal være til glede for både mann og kvinne, ung og gammel med interessante tips og råd om hva som skjer på Majorstuen.

Magasinet kommer ut 4 ganger i året (vår/påske, sommer, høst og jul/vinter). Magasinet distribueres i et stort opplag til husstander på Oslo vest og deler av Kjelsås, Grefsen, Ekeberg og Nordstrand, Malmøya, Ulvøya, Ormøya, Snarøya og Bærum øst (eksklusiv eventuelle reservasjoner). I tillegg deles ca. 7.000 magasiner ut til forretninger og andre møteplasser på Majorstuen. Vi har mange store spesialdesignede stativer i området. Stativene etterfylles ukentlig. -Magasinet ligger også på alle rom på Radisson Blu Scandinavia, Saga Hotel, Thon Hotel Gyldenløve, The Apartments Company og First Hotel & Suites Oslo West.

– Vi trekker handlende og besøkende til Majorstuen!

Les magasinet HER.

Klikk HER for annonsering.