LOADING

Type to search

Apotek 1 Sfinksen

apotek 1 sfinksen

Velkommen til Apotek 1 Sfinxen. Vi ligger sentralt på Majorstuen og har åpent alle dager i året. Apoteket har et stort og bredt lager av alle typer legemidler. I tillegg lagerfører vi mange homeopatiske midler forskrevet av alternative behandlere i vårt nærområde. Vi har god kompetanse på og fører et stort utvalg av hudpleieprodukter.

Apotek 1 Sfinxen har ligget i Majorstukrysset i over 90 år hvor vi har tilbudt farmasøytiske tjenester til vårt nærområde. Vi har åpent alle dager i året, og våre farmasøyter og apotekteknikere hjelper deg gjerne med kunnskap, råd og medisiner, samt trygge og gode produkter.

Hos oss får du alle typer reseptbelagte og reseptfrie medisiner. I tillegg har vi et bredt utvalg av trygge og gode produkter innenfor helse, hygiene, hudpleie og velvære. Vi har hudpleiere og andre flinke ansatte som kan veilede deg i problemstillinger rundt din hud, samt veilede deg i vårt store hudutvalg. Vi fører også en rekke produkter innenfor homeopati forskrevet av alternative behandlere i nærområdet til apoteket.

Våre ansatte bruker sin kunnskap for å gi deg gode råd som er tilpasset din situasjon. Apoteket tilbyr veiledningstjenester som «Medisinstart» ved oppstart av ny hjertemedisin og inhalasjonsveiledning.

Vi ønsker at du skal bli inspirert og motivert til å ta vare på egen helse. Spør oss gjerne! Vi jobber hver dag for å vise at vår kunnskap er din trygghet.