LOADING

Type to search

David-Andersen Bogstadveien

david-andersen

David-Andersen ble etablert i 1876. Siden den tid har vi stadig utviklet nye produkter og konsepter, og går foran som en spydspiss i bransjen med inspirerende nye samarbeid blant annet med Camilla Pihl og Jenny Skavlan.

Gullsmed David-Andersen er stolt av å kunne tilby egendesignete smykker og konsepter som setter håndverket i fokus. Våre emaljekolleksjoner – Barn, Stjernetegn og Flora – blir alle designet og laget i Oslo. Med et stadig henblikk på tradisjon, har vi også et ønske om å se fremover og utvikle nye og tidsriktige smykker som skal inspirere til nye bruksmåter. Vi har derfor inngått designsamarbeid med både Camilla Pihl og Jenny Skavlan. Disse to kolleksjonene viser at bruk av smykker ofte har en stor symbolsk betydning, men kan i tillegg være lekent og tilpasset ens humør og stil.

I tillegg til våre samarbeidskolleksjoner, er vi spesialister på håndlagde diamantsmykker. Hos oss finner man eksklusive diamantkolleksjoner som er utviklet med bakgrunn i lang håndverkstradisjon, hvor moderne eleganse kombineres med det tidløse og klassiske. Er man ute etter noe helt unikt, har man mulighet for å få tilpasset og laget et smykke etter egne ønsker. Våre ansatte hjelper deg gjerne i denne spennende prosessen.

Med markedets bredeste utvalg, anses David-Andersen som gullsmedenes merkevarehus og er godt representert med veletablerte merker som Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen og Efva Attling. Vi tilstreber å gi gode og inspirerende opplevelser for de kunder som kommer inn i våre butikker, så man føler seg trygg på at man finner det rette smykket til anledningen – måtte det være bursdager, jubileum, dåp, julegaver, frieri, gifteringer, bryllup og morgengaver.

Velkommen til oss!