LOADING

Type to search

Garbo

garbo

Garbo tilbyr dameklær fra kjente motehus i Milano og Paris. Butikken driftes og eies av Anne Birgitte, med seg på laget har hun nå sine to døtre Bianca og Alexandra som begge har utdannelsen Fashion Design fra Istituto Marangoni i Milano.

Om Garbo:
Butikken vår er plassert sentralt i Bogstadveien og tilbyr dameklær fra kjente motehus i Milano og Paris.  Butikken har holdt de samme lokalene siden Anne Birgitte Melander startet opp 1987. Den driftes og eies fortsatt av Anne Birgitte, men med seg på laget har hun nå sine to døtre Bianca og Alexandra som begge har utdannelsen Fashion Design fra Istituto Marangoni i Milano.

Hos oss kan du finne klær til en hver anledning . Hovedfokuset vårt er kvalitet og snitt, og vi gjør vår ytterste for at du som kunde skal føle deg vel. Vi får regelmessig inn nyheter og kan tilby noe nytt hver uke.

Sertifiserte medarbeidere:
Alle som jobber hos oss har spesialkompetanse innen for fagområdet. Enten det er innenfor service og markedsføring eller skredderteknikk.

Klær og Accessories:
Vi tilbyr alt fra jeans til galla kjoler og tilbehør som sko, vesker, bijouterie, belter, hatter og det som måtte finnes i motebildet til en hver tid.