LOADING

Type to search

Hi Yoga

hi yoga bogstadveien

Yoga for alle i vakre omgivelser på Majorstuen, med tre saler, kafé, garderober med dusj og yogabutikk fordelt på 750 km2.
Vi er også stolte over å ha Norges største og bredeste tilbud av forskjellige yogaformer, og splitter nye lokaler spesialtegnet for yoga.

Yoga for alle med sertifiserte lærere:
Vi er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter av yogatyper til barn, ungdom, voksne, seniorer, gravide og barselkvinner med babyer. Vi har noen av landets dyktigste yogalærere i vår stab, med høy utdanning og lang erfaring, og ønsker å tilby yoga til alle mennesker

Mange yogastiler og former:
Vi tilbyr mange forskjellige yogatimer fra morgen til kveld, syv dager i uken. Du vil alltid kunne finne en yogatime som passer for deg. For nærmere beskrivelse av hva de forskjellige klassene innebærer, og vanskelighetsgrad.

Vi tar yogaundervisning på alvor, og alle yogainstruktører som jobber hos oss er sertifiserte igjennom Yoga Alliance, og har flere års erfaring med yogaundervisning. I tillegg er alle våre ansatte yogafaglig utdannet, slik at du til enhver tid skal kunne få kvalifiserte svar dersom det er noe du lurer på, eller trenger hjelp til.