LOADING

Type to search

Kompass Karriere

Velkommen til

Kompass Karriere

Kompass Karriere AS

OM OSS:

Kompass Karriere er et selskap som tilbyr tjenester innen karriere valg og rådgivningstjenester for bedrifter.  Hos oss kan du ta personlighetstest, karrieretest, du får hjelp med å skrive en profesjonell CV og jobbsøknader.  Skal du på jobbintervju? Vi rådgiver deg i intervjutrening. Vi holder seminarer/kurs om diverse emner knyttet til arbeid og karriere.  Vi tilbyr pakketjenester for bedrifter som er i omstillingsprosesser. Ta en titt på vår nettside og ta gjerne kontakt for mer informasjon. www.kompasskarriere.no.

Kompass Karriere er ledet av Laura da Silva. Sosiolog med Cand.polit. fra Universitetet i Oslo med hovedfag innen Arbeid og Velferdssosiologi. Cand. mag fra Universitetet i Oslo med sosiologi, psykologi og pedagogikk. Executive Master of Management på Handelshøyskolen BI. Har lang erfaring blant annet innen ledelse, karriererådgiving og prosjektledelse.

 

Vi gi rådgivning til individer og bedrifter.

Tjenester på individnivå er:

  • Personlighetstester
  • Karrieretest (karriere og utdanningsbeslutninger står i fokus)
  • Motivasjonssamtaler
  • Hjelp med skriving av CV, jobbsøknader og intervjutrening
  • Seminarer/kurs med fokus på deltagelse i arbeidsmarkedet og omstilling

Ta gjerne en titt på våre nettsider og leser hva kundene sier om oss https://kompasskarriere.no/om-megtilbakemeldinger/

 Velkommen til å ta kontakt og bestill gjerne en time med oss. Send mail: dasilva@kompasskarriere.no.

Tjenester på bedriftsnivå er: 

-Nedbemanning. Mennesker opplever Karriereskift og må skaffe et annet arbeid. Vi benytter oss av mange forskjellige tjenester som vi har i vårt porteføljen for å imøtekomme bedriftens behov på dette området. Pakketilbud.

-Omstilling: Mange mennesker blir usikre i omorganiseringer. Roller og kunnskaper forandres. Det stilles nye krav. Folk blir usikker på egen kompetanse og hvordan best kan bruke sine evner. Vi benytter oss av mange forskjellige tjenester som vi har i vårt porteføljen for å imøtekomme bedriftens behov på dette området. Pakketilbud

-Ferdigheter i teamarbeid: Individets kompetanse er ikke nok. DU må kunne fungerer i team og forstå hvordan teamet operer. Vi benytter oss av mange forskjellige tjenester som vi har i vårt porteføljen for å imøtekomme bedriftens behov på dette området. Pakketilbud.