LOADING

Type to search

Kontrapunkt Hi-Fi

kontrapunkt

HiFi-butikken for musikk- og filminteresserte!
Vi selger ikke watt og forvrengning eller før- og nå priser, vi bruker ikke HiFi-begreper som hverken du eller vi forstår. Vår filosofi er enkel; Er opplevelsen av musikken og filmen bedre, da er løsningen bedre. Altså: - lyder det bedre, er det bedre. Derfor er det viktig at du finner du riktig forhandler, som kan vise deg den riktige løsningen!

Kontrapunkt har siden 1994 spesialisert seg på kvalitetsprodukter og løsninger som fokuserer på opplevelsen av film og musikk. Demonstrasjon er syretesten som bekrefter om kvaliteten på produktet lever opp til dine forventninger.

Uansett om du velger et enkeltstående musikkanlegg, et multiromssystem eller en hjemmekinoløsning, vil vi alltid levere og montere produktene hjemme hos deg samt optimalisere installasjonen slik at du er garantert full valuta for det musikksystemet du har valgt.

Hvordan kan man bedømme og velge et HiFi -system?  Noen snakker om bass, diskant, mellomtone, lydscene, dybde, gjennomsiktighet, plasseringen av anlegget.

Hos Kontrapunkt  fokuserer vi på de primære karaktertrekkene ved musikk: – det vi hører når vi opplever musikken live. Vi mener at dette er de samme verdiene som avgjør kvaliteten for et HiFi-system.

Hvor tydelig og klart opplever du:

■ Rytmen
■ Melodien
■ Harmonien
■ Fremførelsen
■ Det musikalske innholdet

Hierarkiet i et HiFi-system toppes av signal-kilden som er den viktigste komponenten for kvaliteten i musikkanlegget. Tapt musikalsk informasjon fra en dårlig signalkilde vil aldri kunne gjenskapes i senere ledd. Selv de beste forsterkere eller høyttalere kan ikke hente tilbake tapt informasjon. Derfor anbefaler vi systematisk at du først velger din signalkilde,  om det skulle være platespiller, CD-spiller eller streamer.

Velkommen til oss for en demonstrasjon av din neste HiFi-løsning!