LOADING

Type to search

Majorstuen Elektriske

Majorstuen Elektriske

Majorstuen Elektriske as har siden 1922 vært en ledende forretning innen lamper og interiør. Vår faghandel har ett unikt utvalg av belysningsprodukter av høy kvalitet innen moderne og klassisk belysning, samt endel restaurerte Art Deco- og retrolamper.

Majorstuen Elektriske as
Vi importerer våre produkter fra ledende lysprodusenter verden over. Våre krav til kvalitet, design og funksjon er meget høye. Vi har de fleste av varene inne på lager.

Majorstuen Elektriske er ledende innen belysning, og har mange store belysnings- og interiørprosjekter hvert år til både private hjem og offentlige bygg, restauranter, kjøpesentre, hoteller og andre firmaer. Trenger du veiledning til belysning og kjøpe av lamper til ditt eget hjem, kontoret eller for eksempel hytten? Våre belysningseksperter gir deg profesjonell hjelp, og veileder deg i kjøpet av lamper. Vi har også stort utvalg av lyspærer og spesiallyspærer.

Majorstuen Elektriske har et stort og variert utvalg av lampeskjermer. Her kan du også spesialbestille lampeskjermer etter eget ønske om fasong, størrelse og stoff.

Vi har også lampeverksted hvor vi reparerer lamper. Alt fra vakre gamle lysekroner til loppemarkedsfunn repareres, trekkes om med nye ledninger og får nye pæreholdere.

Velkommen til vår faghandel!