LOADING

Type to search

Public Relations Norway

Velkommen til

Public Relations Norway

Public-Relations-Norway

Det er innholdet som teller

Jeg har noen av landets ledende bedrifter på kundelisten – vil du slå følge?

Storyteller/tekstforfatter og journalist/fotograf (Medlem Norsk Journalistlag) produserer fremragende innhold til presse, sosiale medier, hjemmesider og i forbindelse med digitale kampanjer.

Møt Jan Helge Kalvik

Jeg produserer reportasjer, artikler, annonsørinnhold/brandstories og pressemeldinger for bedrifter og organisasjoner som ønsker å oppnå konkrete resultater gjennom moderne medier.

Public Relations Norway AS ble etablert i 2003 – Jan Helge Kalvik har 35 års solid erfaring som journalist og er en PR-rådgiver som hjelper deg opp og frem.

Jeg forstår bedrifter som er genuint opptatt av å drive seriøs business, og som arbeider aktivt for å skape verdier for og sammen med sine kunder. Du – som med – er spesialisert innenfor fagfelt som krever knowhow og kompetanse. Jeg respekterer kunnskap og hardt arbeid.

Med min journalistiske bakgrunn, solide erfaring fra norsk presse og dokumenterte resultater på vegne av våre kunder, er jeg sikker på at jeg kan bidra positivt for ethvert firma som ønsker å styrke sitt omdømme og sine resultater. Jeg er særlig sterk når det gjelder business to business, men bidrar også positivt når det gjelder business to consumer. La meg hjelpe din markedsavdeling med å nå målene både når det gjelder oppmerksomhet og økonomi.