LOADING

Type to search

Studio Alf Bogstadveien

studio alf

Vi er en gjeng dyktige frisører som ønsker å gi deg den beste servicen og behandlingen du fortjener! Vi kan tilby stor faglig kompetanse, engasjement, veiledning, personlig service og hyggelig atmosfære.

I Studio Alf Frisører arbeides det til enhver tid for at du som kunde skal oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service i alle våre salonger.
Vårt mål er å gi deg en unik tilpassing når det gjelder fargedesign og klipp, slik at du ivaretar den stil som passer deg og din livsstil. Vi vil bruke vår gode kunnskap, på ditt hår og hodebunn slik at du ved hjelp av våre råd, har et friskt og glansfullt hår, fra du forlater salongen og til du returnerer neste gang.
Våre frisører er til enhver tid oppdaterte.

Vårt kreative team reiser rundt til verdens motemetropoler for å holde seg oppdaterte på hva som vil prege vårt motebilde, sesong for sesong.

Vi er utrolig stolte av våre dyktige frisører, og har Norgesmestere i både Brud, Langt-hår og Makeup som til daglig jobber i våre salonger. Vi skal kunne se helheten og har også flere meget dyktige makeupartister hos oss. Så vi vet med sikkerhet at du er i de aller beste hender.
For oss er det viktig at du får en god opplevelse når du besøker en av våre salonger.