LOADING

Type to search

The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop Bogstadveien tilbyr hud- og kroppspleieprodukter basert på naturlige ingredrienser. I våre hyller finner du det meste av kosmestikk og tilbehør, til både kvinner og menn. Våre medarbeidere står alltid klare for å gi deg den beste kundeopplevelsen.

The Body Shops historie startet med vår grunnlegger Anita Roddicks tro på noe revolusjonært; at forretningsdrift kunne være en kilde til noe godt. Med det ble The Body Shop født i 1976. Vi har alltid gjort ting annerledes, tatt det første steget, hatt selvtillit og vært modige.
I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne- å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av (Enrich not Exploit). For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser.

Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr. Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig; sammen kan vi klare det! Enrich not Exploit™. It’s in our hands.

Visste du at vi også tilbyr sminke- og hudpleieveiledning der vi hjelper deg å finne de perfekte produktene til akkurat din hud. Velkommen til oss!