LOADING

Type to search

The Broker

the broker bogstadveien

Historisk stemning!
Velkommen til The Broker i Bogstadveien, til en restaurantopplevelse du neppe har sett maken til.
I et enestående lokale med særpreg, tradisjon og historie i veggene, møter vi et hyggelig betjening med et smil om munnen.

Om The Broker
Det vi profitterer på er på en måte en litt brunere versjon av en brasserie, med hovedfokus på drikkevare fra eget brenneri. Mat-messig har vi en del populære klassikere som egg og bacon – og selvfølgelig den berømte «Broker-burger’n» som du kan få både til lunsj og middag.

The Broker er ett av Oslos eldste utesteder, med aner helt tilbake til 1896. I veggene sitter historie fra eldre geskjeft som bakeri, apotek og pelsoppdrett, og lokalet er ikke overraskende nok vernet av byantikvaren.

Eget brenneri
Men The Broker er så mye mer enn bare en brasserie med et historisk og gammelt lokale. De har noe som få andre spisesteder har, nemlig et helt eget brenneri; Det Norske Brenneri i Grimstad. Er du genuint interessert, får du smakt mye som ikke fins på det norske markedet via Det Norske Brenneri.

Vi har nå også åpnet Oslo Gin Club hver første søndag i måneden. Hvor Lars Madsen, grunder og daglig leder i Oslo gin-festival er med oss på laget.

På helgene besøkes The Broker flittig av yngre folk, men gjennomsnitts gjesten er gjerne rundt 35 år – en del høyere enn andre utesteder.

Her på The Broker prøver vi å bruke så mye bærekraftig og nært som mulig, spesielt når det kommer til mat og brennevin, for det finnes så ufattelig mange gode norske råvarer!

Velkommen innom før en hyggelig sammenkomst!