LOADING

Type to search

Thune

Thune

Velkommen til vår nyoppussede butikk i Valkyriegaten hvor vi har meget kunnskapsrike medarbeidere, med høy fagkunnskap og lang erfaring. I tillegg til våre egne diamant- og sølvsmykker presenterer vi på Thune Majorstuen en rekke nøye utvalgte merkevarer som TAG Heuer, RADO, Longines, Raymond Weil, Tissot og Certina.

MED KJÆRLIGHET FOR KVALITET
Thune har vært en av landets ledende gullsmeder og diamantforhandlere i over 160 år. Vårt mål er å være en faghandel hvor du kan være sikker på å få veiledning til å finne akkurat det smykket eller den klokken du ønsker.

I vår nyoppussede butikk i Valkyriegaten har vi meget kunnskapsrike medarbeidere, med høy fagkunnskap og lang erfaring. I tillegg til våre egne diamant- og sølvsmykker presenterer vi på Thune Majorstuen en rekke nøye utvalgte merkevarer som TAG Heuer, RADO, Longines, Raymond Weil, Tissot og Certina.

På vårt eget verksted i Oslo håndterer vi reparasjoner, service, fatting og gravering. I tillegg utfører vi spesialdesign og produksjon av egne diamantkolleksjoner. Våre gullsmeder er erfarne i faget, og har meget god kompetanse. La Thune bli en del av dine tradisjoner – gi gaver som gleder og begeistrer.