LOADING

Type to search

Vitusapotek Bogstadveien St. Georg

Vitusapotek bogstadveien

Vitusapotek Bogstadveien St. Georg er et apotek med reseptbetjening, reseptfrie legemidler, hudpleie og andre apotekvarer. Vi er her for å veilede og bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer og øke det personlige velværet.

God helse er ikke bare fravær av sykdom
Vi har et kunnskapsrikt personale sammensatt av farmasøyter og apotekteknikere, hvorav to har tilleggsutdanning fra hudskolen på Hudpleieakademiet. Vi har de legemidlene og produktene man forventer å finne i et apotek, i tillegg til et bredt sortiment av hudpleieprodukter for frisk og syk hud, inkludert den profesjonelle hudpleieserien Dermalogica.

Kunnskap
I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. Dette gjelder også andre varer enn medisiner.

Vitusapotek
Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 250 apotek og flere enn 2000 medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – vi vet – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.
Velkommen til oss.