LOADING

Type to search

SEO Artikler-Bogstadveien

SEO-ARTIKLER

ØNSKER DU MER TRAFIKK TIL BUTIKKEN DIN?

Skap troverdig oppmerksomhet når potensielle kunder søker etter å få svar på sine behov. Utvid ditt tjenestetilbud basert på kompetanse og led dem til relevante produkter eller tjenester på din egen hjemmeside, nettbutikk eller landinsside.

ØNSKER DU MER TRAFIKK TIL BUTIKKEN DIN?

Vi hjelper kunder hver dag med å markedsføre seg på en bedre måte. Innholdsmarkedsføring er en bedre måte å annonsere enn det som nå er tradisjonell markedsføring. Denne måten å markedsføring på handler om å tiltrekke dere kunder med mer relevant informasjon enn å bare reklamere for dine produkter eller tjenester.

Med innholdsmarkedsføring bygger dere en relasjon til kunden.

Det oppfordrer til dialog og engasjement, og gir kunden verdi. Dette er innhold som nyhetsartikler, blogginnlegg, bilder, videoer, guider og podcaster.

FEM GRUNNER TIL Å STARTE MED INNHOLDSMARKEDSFØRING

  1. Uten godt skrevet innhold eller videoer er ikke markedsføring effektivt nok.
  2. Istedenfor å prioritere egne salg, retter du deg mot kundens behov.
  3. Du viser relevant informasjon og kunden får tillit til deg.
  4. Google kan rangere deg høyere.
  5. Med gode artikler får du jevn trafikk til siden din.

RELEVANT INFORMASJON ER MINDRE FORSTYRRENDE

Hver dag blir vi eksponert for masse salgsannonser, i aviser, buss, tv, sosiale medier. Dette er en forstyrrende måte å få oppmerksomhet på. De som skriker etter oppmerksomhet vil sjelden få oppmerksomheten, men de som viser relevant informasjon til kunder får oftere mer oppmerksomhet.

Hvis annonsen oppleves relevant for deg, er den mindre forstyrrende, og det er her innholdsmarkedsføring er inne på et svært viktig spor.

HAR DU IKKE TID ELLER RESSURSER?

Vi vet at mange av våre kunder ikke har tiden som trengs til å sette seg ned og skrive artikler og innhold jevnlig. Derfor hjelper vi til med dette. Vi utfører research for temaet og målgruppeanalyse før vi skriver. Vi skriver også artiklene for deg, og hjelper deg med godt innhold. Ønsker du også at vi skal publisere disse i de rette kanalene, kan vi også hjelpe deg med det.

PRIS PER ARTIKKEL

Kr. 5 000,- eks mva

Oppnå mersalg gjennom relevant innholdsmarkedsføring

SEO artikkel