LOADING

Type to search

Høstens nyheter

Mote

Høstens nyheter

høstgarderobe_budsjett_jente

1. Sko fra Bianco 699,- 2. Skjorte fra Bik Bok 299,- 3. Jeans fra H&M 199,- 4. Jakke fra Bik Bok 299,- 5. Lue fra H&M 49,50,- 6. Øreringer fra Cubus 99,-

Vi er ikke klare til å glemme sommeren helt enda, men snart banker høsten på døren. Med kaldere vær, skolestart og alt som hører høsten til. Det er på tide at bikiniene finner veien bakerst i skapet og dytter ullsokkene fremover, kommer også behovet for varmere klær. Nye klær til den nye årstiden. Det betyr at bankkortet får svi, men heldigvis byr Bogstadveien på mange høstnyheter. La deg inspirere til en ny høstgarderobe!

JENTE
Denne høsten er det grungen som gjelder. Blonder kombinert med rutede flanellskjorter har aldri vært mer aktuelt, og en stor lue er et must i garderoben. Heldigvis er trenden lett å la seg inspirere av uansett stil. Gå gjerne for en mer elegant look med et enkelt skjørt og topp, for så å knyte en rutet skjorte rundt livet. Bootsene er også et av nøkkeltingene når det kommer til den grune-inspirerte stilen, og de er både praktiske og kule. Gå til innkjøp av et par svart boots allerede nå og kombiner dem med skjørt og bare ben før det blir for kaldt.

høstgarderobe_budsjett_gutt

1. Genser fra Cubus 149,- 2. Skjerf fra Cubus 129,- 3. Solbriller fra H&M 79,50,- 4. Jeans fra H&M 399,- 5. Lue fra Cubus 79,- 6. Sko fra H&M 349,-

GUTT
Skjerf er alt annet en feminint og er et perfekt tilbehør til det maskuline høstantrekket. Ta igjen fargen med en grovstrikket lue og behold den avslappede looken med et par jeans. Gjerne grått, som er en av de aller hotteste fargen denne høsten. Også til herre. Med dette antrekket har du sikret deg flere klassikere til garderoben. Plagg som fungerer like godt sammen som til andre ting du måtte ha i skapet fra før. Og husk, solen kan fortsatt titte frem selv om det er høst.

Next Article