LOADING

Type to search

Mary-Kate og Ashley Olsen på Bik Bok

Mote

Mary-Kate og Ashley Olsen på Bik Bok

mary-kate-og-ashley-for-bik-bok

Mary-Kate og Ashley Olsen har vært kjent helt fra barnsben av. Mange norske jenter kan nok huske de små, søte tvillingene i Full House. Siden den gang har de skapt seg et imperium av både filmer, serier og senest har de beveget seg inn i moteindustrien. Med sitt eget merke ved navn The Row, skaper de til stadighet overskrifter på grunn av vesker til 200 000,- kroner, laget av alligatorskinn.

Nå er tvillingene imidlertid norgesaktuelle, og lanserer i disse dager sin egen kolleksjon med Bik Bok. Samarbeidet inkluderer tre kolleksjoner som vi bli lansert i løpet av høst-sesongen 2013. Kolleksjonene bygger på Mary-Kate og Ashley’s inspirasjon og syn på nåværende trender med den skandinaviske it-jenta i tankene.

– Mary-Kate og Ashley har i mange år vært store stilikoner og en kilde til inspirasjon for motebeviste jenter og for Bik Bok. De er meget talentfulle designere som nylig vant prestisjetunge ”CFDA Womenswear Designer of the Year” for The Row, og blir et veldig spennende og viktig prosjekt før oss her på Bik Bok, sier Martin Lien, Markedsdirektør på Bik Bok.

Prosessen kontakten med Mary-Kate og Ashley har, i følge Martin, vært en stor glede og han forklarer at de er veldig stolte over resultatet og samarbeidet. Han føler seg trygg på at Bik Bok-jenta kommer til å elske kolleksjonene

[sliceshow id=»1246″]

 – Ashley og jeg er svært begeistret for vår høst 2013 kolleksjon for Bik Bok. Vi føler at den gjenspeiler vår personlige stil og kommer til å tiltale den Skandinaviske jenta, sier Mary-Kate Olsen.

Den første kolleksjonen består av en hel garderobe designet for å styles lag på lag, med inspirasjon fra Mary-Kate og Ashleys karakteristiske og personlige stil. Her finner vi plagg i de fineste kvaliteter som skinnjakker, ulljakker, angora strikk, bluser i vasket silkeschiffong, superfine jersey topper, smykker, clutcher, skjerf og bukser i det populære Super Flex materialet fra Never Denim kolleksjonen. Prisene går fra jersey topper til 249 NOK til en veldig limited edition skinnjakke til 3999 NOK.

Vi elsket designprosessen og å arbeide sammen med Bik Bok teamet og vi gleder oss veldig til å besøke Oslo og Stockholm for å lansere den første av de tre kolleksjonene i August, sier Ashley Olsen.