LOADING

Type to search

Prisvinnende kremmer på Meny Colosseum

Mat og Drikke

Prisvinnende kremmer på Meny Colosseum

Inge Stensbakk
Nylig fikk Inge Stenbakk og Meny Colosseum TINE-prisen som Årets Matgledebutikk 2013. Vinneren av Årets Matgledebutikk 2013 gir kundene gode matgledeopplevelser gjennom hele handleturen. Det starter allerede rett innenfor dørene, med en overdådig frukt- og grøntavdeling der de ansvarlige leker seg med rekvisitter og sameksponeringer.
For årets vinner er ikke matglede bare en konkurranse, men noe det jobbes og strebes etter hver dag hele året. Årets Matgledebutikk 2013 er Meny Colosseum.

Og det er ikke første prisen som Inge Stenbakk har tatt. Tidligere i år ble Inge tildelt NorgesGruppens ”Kremmerpris 2013” i forbindelse med det årlige konsernråds-møtet i går. Inge Stenbakk ble tildelt prisen for å ha demonstrert godt kremmerskap, vist god evne til å inspirere andre og vært en pådriver av positive endringer.

Inge startet i dagligvarebransjen som butikkassistent ved Irma på Kjelsås som 15-åring i 1973. Siden 1996 har han vært butikksjef på MENY Colosseum. I Inges tid på MENY Colosseum har butikken alltid levert gode resultater og vært en av de aller beste i kjeden totalt.

Og i 2012 ble Inge Årets Kjøpmann som kåres av bransjeavisen Handelsbladet FK. Kjøpmannsprisen deles ut for å påskjønne ekstraordinær innsats eller for gjennomgående dyktig ledelse av en butikk. Prisen er den høyeste utmerkelsen en kjøpmann kan få i Norge.

Det er bare å ta av seg ”kremmerhatten” for Inge Stenbakk eller ”kremmer Ingo” som han selv kaller seg.

Nok en gang gratulerer!