LOADING

Type to search

Bogstadveien Magasinet Jul/Vinter 2013

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote Uncategorized velvære

Bogstadveien Magasinet Jul/Vinter 2013

BM_1304_Cover

Da er Bogstadveien Magasinet sendt til trykk. 124 sider inspirasjon! Du kan lese det digitalt HER!

Norges flotteste julegate
Helt siden vi fikk vite at Hegdehaugsveien og Bogstadveien skulle oppgraderes, har Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening spart penger til ny og etterlengtet julegate.

Forrige julegate ble anskaffet i 1965 og har blitt delvis fornyet gjennom årene. Etter 2 år med store utfordringer for handelsstanden i forbindelse med oppgraderingen av «Nye Bogstadveien» og ikke minst med de forsinkelser som det også har medført, er det med et stort smil vi nå kan ønske velkommen til kanskje Norges flotteste julegate.

Den nye julegaten er kommet til gjennom et spleiselag mellom gårdeierne og oppsparte midler fra medlemmene. Og vi har klint til skikkelig! Går alt etter planen blir 40 lyse­kroner med girlandere tent fra Parkveien til Majorstukrysset av selveste ordfører Fabian Stang torsdag 28. november. Lyse­kronene er hele 3 meter høye og med girlandere blir strekkene over 12 meter brede. Vi vil i tillegg belyse trærne på Valkyrie plass og flere steder i Hegdehaugsveien.

Tusenvis av lys og krystaller skal få Hegdehaugsveien og Bogstadveien til virkelig å lyse og glitre denne julen! Les mer om jule­gaten på side 24 og 25 eller ta turen hit og opplev den selv!

Vi ønsker deg velkommen til en fantastisk julegate og ikke minst julehandel.

Du finner ikke et større og unikt utvalg av butikker og serveringssteder som på Majorstuen!

Med ønske om en fortreffelig jul!

J. Andreas Melander
Daglig leder av Majorstuen & Bogstaveien Næringsforening
Bogstadveien_Magasinet_1304_side 24-25