LOADING

Type to search

Follestad – kåret til årets butikk i motebransjen!

Mote

Follestad – kåret til årets butikk i motebransjen!

follestad

Daglig leder William Follestad og medeier Ola Mæle, sammen med butikkansvarlig for Strømmen og Vestby. Lasse Hubred og butikksjef Akersgata André Strøm.

Vi gratulerer Follestad AS som er kåret til årets butikk 2013 i motebransjen. God, lønnsom drift, offensiv satsing på anerkjente merkevarer og kontinuerlig tilpasning og fornyelse er de viktigste årsakene til at Oslo-bedriften gikk til topps i årets kåring.

Prisen deles ut av hovedorganisasjonen Virke og bransjebladet Tekstilforum.

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

«Fornyelse er en viktig grunn til den positive utviklingen. Det siste tiåret har man bevisst satset på yngre og motebevisste kunder, samtidig som man har ivaretatt tradisjonene og gitt stadig nye tilbud til eksisterende kunder. I sortimentet finner man de mest kjente og tidsriktige merkevarer innenfor klær og bedriften er god til å treffe motebildet riktig.

Prisvinneren er innovativ og villig til å investere i avansert teknologi for å stå godt rustet til å utvikle morgendagens utfordringer, med blant annet nye varemerkings- og sikkerhetssystemer.»

Selskapet er i god utvikling. 2012 var det beste året noen gang. Den positive utviklingen fortsatte i 2013, med en omsetning på brutto 148 millioner og en resultatmargin på nær 13 prosent.

Follestad & Co ble grunnlagt i 1923 av Enoch Follestad. Ideen bak butikken var å selge herreklær i alle størrelser. Uansett hvor stor eller liten du er, skal du få konfeksjon som passer. Den første Follestad-butikken ble etablert i Storgaten 28 i Oslo, der den lå fra 1923 til 1986, da den flyttet til Akersgaten 28.

I dag har selskapet sju butikker i Oslo-området og drives av tredje og fjerde generasjon, Bengt og William Follestad. Det foreligger flere planer om vekst og utvikling, blant annet med tre nye butikker inneværende år. Nylig kjøpte Ola Mæle 50 prosent av selskapet.

Vi gratulerer nok en gang!