LOADING

Type to search

Hestra Concept Store i August!

aktiviteter Mote

Hestra Concept Store i August!

hestra-inne

Foto: MORTEN DAHL. ÅPNER I OSLO: Den svenske hanskeprodusenten Hestra åpner sin første butikk i Oslo – den tredje konseptbutikken for selskapet. Her fra butikken i Stockholm. Fra før har Hestra en butikk i Stockholm og en i Helsingfors. Butikken i Oslo blir den tredje konseptbutikken for den svenske hanskeprodusenten.

Butikken i Oslo, som åpner i august, får en strategisk beliggenhet i Bogstadveien. Butikken vil ta inn over 300 forskjellige modeller av sports- og motehansker, og akkurat som i de toandre konseptbutikkene er butikkens viktigste oppgave å gi hver enkelt kunde den servicen han eller hun trenger for å finne

– Vi har lange tradisjoner med å drive virksomhet i Norge og ser fram til å vise fram hele sortimentet vårt, sier Jonas Magnusson i Hestra. Han sier at i Norge er det en sterk tradisjon og en genuin interesse for kvalitetsprodukter, friluftsklær og skandinavisk mote.

– Vi tror derfor at konseptet vårt kommer til å fungere bra også her, legger han til.

Hestra er langt fra noen nykommer på det norske markedet. Norge var et av selskapets første eksportmarkeder, og samarbeidet med norske forhandlere og Norges Skiforbund kom i gang allerede på åttitallet. Men det er først nå at hanskeprodusenten åpner en egen konseptbutikk her i landet.

Faksimile: Morten Dahl/ www.sportsbransjen.no

Tags: