LOADING

Type to search

Opprustningen steg for steg

aktiviteter

Opprustningen steg for steg

NyeBogstadveien2

I Hegdehaugsveien er det nå kun mindre estetiske detaljer som gjennstår, mens strekningen fra Industrigaten til Sorgenfrigaten rustes opp frem til 19.mai. Følg med på Nyebogstadveien.no, hvis du vil ha detaljerte beskrivelser av fremdriften i gaten.

«Bogstadveien er en av Oslos viktigste handelsgater. Dessverre er den også en av byens mest ulykkesbelastede gater, og veidekket og trikkeskinnene er preget av etterslep på vedlikehold. Det viktigste målet med oppgraderingen er derfor å gjøre gaten tryggere for fotgjengere, trikkepassasjerer og bilister», er det som skrives på NyeBogstadveien.no som er en informasjonside fra ByMiljøetaten.

Videre skirver de «Nye Bogstadveien får også et estetisk løft og skal være universelt utformet, som betyr at alle skal ha lik mulighet til å bruke arealene».