LOADING

Type to search

Bursdagsfest hos Respect by Aurora torsdag 24. april

aktiviteter interiør Mote velvære

Bursdagsfest hos Respect by Aurora torsdag 24. april

steinarjubileum

Aurora Verksted og Studio Aurora ønsker alle hjertelig velkommen til bursdagsfeiring av vår butikk Respect i Kirkeveien 62.
Festen starter klokken 17.00. Det blir lett servering og goodybags til de femti første kundene. Våre venner fra det norske designmerket MOO vil være tilstede, og alle kunder som handler er med i trekningen av en lekker clutch veske til en verdi av 1000 kr. Det blir trekning kl: 18.30.

Vi gleder oss til å presentere mange fine nyheter innen sko, klær og interiør. Det blir bursdagstilbud og overaskelser til alle kunder hele dagen fra klokken 10.00.

Kom å feir med oss!!!

Respect By Aurora er det norske design huset Aurora Verksted`s egen butikk. Vi selger mote og interiør varer som er designet og produsert på Aurora Verksted i Bærum, samt andre varer fra ulike designpartnere som f.eks Røros Tweed. Det som skiller oss fra andre norske designere er at vi er kollektiv av kunstere og designere som til rettelegger designarbeid for menneker med psykiske lidelser og funksjonshemninger.

I tillegg er vi en av byens største forhandler av det norske veskemerket MOO. Vi fører også et stort utvalg av sko fra merkene; Art, Neosens, Pataugas og Eik treskofabrikk.