LOADING

Type to search

Skap et unikt kjøkken

interiør

Skap et unikt kjøkken

Kvik_Kitchen_Linea_White_Main3
Unn Andresen stryker hånden over en mørk, grå benkeplate av keramikk og utbryter «den er jo ganske dyr, men se så fin den er. Og den tåler jo alt!»

Med en lidenskap for å bringe kvalitetskjøkken til kundene, vet Unn hva hun snakker om. I et helt tiår har Kvik ligget godt plassert ved rundkjøringen på Skøyen. En lojal kundegruppe med sans for dansk design gir Unn et godt grep om hva som rører seg i interiørbransjen.

Linea White_detail 5_Le Mans
Overalt ser man små drypp av natur, det gjelder på benkeplater og hyller, baderomsinnredning og kjøkken. Trendene som kommer speiler resten av samfunnet; skandinavisk design er like populært som tidligere, med duse farger og stilren design. Det personlige får samtidig større plass og bidrar til å skape individuelle løsninger på både bad og kjøkken. Kjøkkenet skal formidle noe om hvem som bor der. «Det vi ser nå, er mye bruk av småhyller» forklarer Unn. «Mange gjør også dristigere valg, med lyse overskap og mørke underskap for eksempel». Små hyller gjør også sitt for at man kan sette et personlig preg på kjøkkenet med for eksempel favorittbøker, bilder og personlige gjenstander. Ting som speiler eieren og som kan byttes ut etter sesong.

unn_1Unn understreker at hun selv er veldig glad i «duppeditter». Hun viser frem kjøleskap med ismaskiner og lister med ledlys som lyser opp inne i baderomsskapene. «Litt amerikanske tendenser i den skandinaviske designen setter kundene pris på» smiler Unn.
Kvik har høyere skap som standard med valgfri dybde, noe som gir kundene muligheter til å skreddersy deres kjøkken etter deres behov. «Fordi vi leverer flatpakkede løsninger, kan vi holde prisene nede. Da kan kundene supplere med ekstra detaljer som gir et lite løft, ja, det blir litt kulere kan du si».

Og det er det Kvik handler om, at alle har rett til et kult kjøkken.

Tekst: Beathe Schieldrop. Foto: Kvik

Previous Article