LOADING

Type to search

Bondens Marked på Lørdag

aktiviteter Mat og Drikke

Bondens Marked på Lørdag

BondensMarked

Førstkommende lørdag er det klart for Bondens Marked på Valkyrie Plass.

Stadig flere forbrukere etterspør lokal mat og spesialprodukter. Det har ført til at mange gårdbrukere nå satser på småskalaproduksjon, både av gammel tradisjonskost og helt nye produkter. På Bondens marked vil du derfor kunne nyte mat som du ikke så lett får tak i andre steder. I tillegg tror vi det vil være positivt å gjenskape en fysisk møteplass mellom forbruker og produsent, der vi i fellesskap kan glede oss over mat og matkultur.

Gjennom direktesalg på Bondens marked håper vi at flere gårdbrukere kan styrke inntektsgrunnlaget på gården, samtidig som norske forbrukere får nye valgmuligheter. Ved å kutte ut mellomleddene vil bonden sitte igjen med en større del av verdiøkningen, og forbrukerne kan få spesialprodukter til en rimeligere pris enn om maten skulle vært innom mange ledd i matvarekjeden.

På Bondens marked vil imidlertid ikke «billig mat» være i fokus, men kvalitet og mangfold.