LOADING

Type to search

CRU i ny drakt og med ny vri!

Mat og Drikke

CRU i ny drakt og med ny vri!

MomentStudio-CRUinterior169
CRU i Industrigaten feirer fem gode år med å gjøre stas på gjestene, stemningen, maten og hele opplevelsen av CRU.
I sommer har de pusset opp fra topp til tå og åpner dørene til en ny, fresh restaurant; rå og elegant – rustikk og moderne.
Og en ny vri; fine dining oppe, uformelt nede.

MomentStudio-CRUinterior121

Værbitt inspirasjon fra nord i interiørdesign
Kari Innerå har jobbet tett med interiørdesigner Ivar Johan Pettersen for å finne frem til stil og uttrykk som gjenspeiler hennes matfilosofi. – Jeg har forsøkt å få frem Karis personlighet, det nordnorske fra oppveksten på Andørja, det værbitte med naturen, ramsalt hav, stein, røft tre. Autentisk og naturlig. Dette preger maten også, ikke no’ tull, det er ekte og ærlig, kortreist mat. Helst fra små produsenter som kjenner kyra og steller pent med grøden. Valg av små, ansvarlige produsenter går igjen i interiør og design, forteller Ivar Johan. – Lampene fra Buster and Punch er hånddreid, treverket på veggene er fra en låve, Karis pappa har plukket steinene du får servert smøret og enkelte matretter på. Bygårdens originale uttrykk er hentet frem i mursteinen. Norge er kaldt og nordmenn liker kos og varme, vi ville skape den lune opplevelsen med peiser og en varm palett. Et godt sted å være, å ville tilbake til.

MomentStudio-CRUinterior115

Nå har vi to restaurantkonsepter i ett hus
–        Nytt av høsten er også et klarere skille mellom oppe og nede, sier Kari. – Oppe får du 3, 5 eller 7 retters meny. Restaurantopplevelse. Helaften. Vinkelneren viser deg gjerne vår gode vinkjeller, som du også ser inn til fra restauranten. Nede er det uformelt, her kan du stikke innom for en smårett, dele mat med venner, ta en drink i baren eller et glass vin, vi har mye godt på glass.  Nede rocker vi litt mer med kontinentalt snitt på rettene, men matfilosofien er den samme for begge etasjene; norske råvarer er prioritert, finnes villfisk i markedet så får du villfisk. ”Nose-to-tail”; vi bruker hele dyret. Viktigst er uansett ekte og ærlig mat av de beste råvarene, rene, gode smaker og mat av høy kvalitet. Og etter noen få dager i ny restaurant opplever vi at gjestene virkelig setter pris på forvandlingen, nå gleder vi oss til å invitere gamle og nye gjester til vår nye restaurant, avslutter Kari.

Foto: Moment Studio i Industrigaten

www.cru.no