LOADING

Type to search

Dansk makeup lanseres i Bogstadveien

velvære

Dansk makeup lanseres i Bogstadveien

Bronz Powd m logo
Det danske makeup merket «Nilens jord» har inngått et samarbeid med parfymerikjeden Fredrik&Louisa og ble lansert i Bogstadveien i dag.

Selskapet Kosmolet AS ble grunnlagt i 1982 av Lars og Berit Jacobsson, og Nilens jord så dagens lys i Danmark. Navnet på merkevaren ar inspirert av de gamle egypterne, og deres  unike måte å leve på. Alt fra byggverk, krukker og til å fremstille makeup.Den gang begynte det med 4 forskjellige solpudder, som fikk mye oppmerksomhet i Danmark, og i dansk media. Forbrukerne trykket de små leirkrukkene med løst pudder til sitt bryst og suksessen var et faktum.Siden den gang har selskapet utviklet seg, og de danske forbrukerne har ønsket flere produkter fra Nilens jord.

Ingen parfyme
I løpet av kort tid lykkes ekteparet Jacobsson i å gjøre Nilens jord til en etterspurt merkevare.

Som det første kosmetikk-merket i Danmark, besluttet Kosmolet på 90-tallet å fjerne parfymen fra alle produktene. Kvalitet er nøkkelordet for Nilens jord, parfyme tilfører ikke produktene kvalitet, men er en unødvendig kjemisk påvirkning som kan gi allergi og irritasjon.

Ingen parabener
Det var derfor en naturlig videreutvikling å fjerne parabener. Igjen var Nilens jord først ute i Danmark med å lansere det første parfyme- og parabenfrie pudderet allerede i 2007. I dag er hele serien fri for parfyme og parabener.

Kosmolet AS har mottatt «Gaselle prisen» 7 år på rad, og er blitt Danmarks 3 største makeup merke, uavhengig av opphav.

Med fokus på kompromissløs kvalitet, utviklet av naturens unike råvarer og mineraler, arbeider Kosmolet med å gjøre serien bedre, hver eneste dag.

Det hele er bygget på gode produkter, som forbrukerne ønsker, og en høy kvalitet til en god pris.

I Norge er Kathrine Sørland merkets ambassadør utad.

Plakat A4 oppsatt hår ny logo

www.nilensjord.dk